Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı’da Hande Erçel’i gören şaşırıyor, bu tempoya nasıl dayanıyor?

Sen Çal Kapımı’da Hande Erçel’i gören şaşırıyor, bu tempoya nasıl dayanıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Cumartesi akşamlarının neşeli yapımlarından olan dizinin son bölümleri, yeni senaryo grubunun tercihi ile daha eğlenceli bir hale geldi.

Dizinin hayranları da en çok aşk ve eğlenceyi iç içe görmek istiyordu.2021 itibariyle yeni senaryo grubunun tam da izleyicilerin beklediği şekilde sahneleri oluşturması yeniden reytinglerin de artmaya başlamasını sağladı… Sen Çall Kapımı dizisinde Eda ve Serkan’ın düğününe doğru eğlenceli bir çok sahne var ve yeni bölümde de hamam sahneleri çok ilgi çekecek.

23 Ocak Cumartesi akşamı yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin setinde ise çok yoğun bir çalışma devam ediyor. Birbirlerine kenetlenen dizi ekibi hem eğleniyor hem de yoğun çekim programında ellerinden geleni yapıyor.

Başrol oyuncusu Hande Erçel’in de çok fazla sahnesi var ve günün büyük bir bölümünde sette çalışmak durumunda. Ünlü oyuncunun hem pandemi şartları hem de soğuklarda bu enerjiyi nasıl bulduğu da hayranları tarafından sorulan sorulardan birisi.

Çok yoğun çalıştıklarını söyleyen Erçel, kameralara da her seferinde konuşuyor. Sorulardan kaçmayan ve samimi yanıtlar veren oyuncu, partneri Kerem Bürsin ile aşk yaşadıkları yönündeki iddialarla da her seferinde muhatap oluyor ve iyi bir arkadaş olduklarını yineliyor. Ancak ne sorular bitecek gibi ne de dizinin çekim temposu.

Erçel, önceki gün de muhabirlerle karşılaştı ve soruları yanıtsız bırakmadı. Oyuncu, “Yoğun, setteyiz ve hala çalışıyoruz. Siz bu soğukta ne yapıyorsunuz, nasılsınız. Ben hiç aşağıya inemedim, sabah girdim sete ilk defa çıkıyorum, yemek yiyeceğim” diye konuştu.

Gün erken biterse arkadaşları ile buluşacağını belirten oyuncu, hayatını da sete göre planlıyor. Çekilerin güzel geçtiğini belirten oyuncu, her zamanki gibi eğlendiklerini de söylemeden geçmedi.