Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner’den sevgi dolu karşılama! Kuzey Yıldızı’nın korona olan oyuncusu sete döndü

Aslıhan Güner’den sevgi dolu karşılama! Kuzey Yıldızı’nın korona olan oyuncusu sete döndü

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın setinde de korona paniği yaşanmıştı bir süre önce. Covid 19 salgınına rağmen devam eden dizi çekimlerinde pek çok oyuncu ve çalışan koronaya yakalandı ve devam ediyor bu durum. Alının tüm tedbirlere karşın yaşanan bu durum karşısında oyuncular karantinaya girerken, zaman zaman çekimlere de ara verilmekte.

Ordu’da çekilen Kuzey Yıldızı dizisinde de bir süre önce dizinin genç oyuncularından birinde korona çıkmış, tüm ekip ve oyunculara test yapılmıştı. Dizinin çekimlerine kısa bir süre de ara verilmiş ve başka kimsede rastlanmayınca çekimlere devam edilmişti.

Dizide İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey karakterinin kızı Gökçe’yi oynayan genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş koronaya yakalanan isimdi.

Genç oyuncunun iyileştiği ve sete yeni döndüğü de Aslıhan Güner’in paylaşımıyla ortaya çıktı. Süreç Film imzalı dizinin çekimlerine devam edilirken, iki oyuncunun son paylaşımı da dikkatleri çekti.

Aslıhan Güner, genç oyuncunun sete dönüşünü sevinçle karşılarken, sevgiyle de bağrına basıyor adeta. Önce kendi hesabında birlikte çekildikleri fotoğrafı yayınlanan Nilsu Berfin Aktaş, Aslıhan Güner’in kendisine “İyi ki geldin, setin neşesi ve enerjisi sensin, sen sette değilken çalışasım bile yoktu” dediğini aktarıyor.

Paylaşımı kendi sayfasına taşıyan Aslıhan Güner ise Aktaş’ın “En çok seni özledim, sensiz her şey çok zordu” dediğini aktardı.

İki oyuncunun birbirlerine ne kadar bağlı oldukları da bu paylaşımla ortaya çıktı.

Aslıhan Güner'den sevgi dolu karşılama! Kuzey Yıldızı'nın korona olan oyuncusu sete döndü 7