Ana sayfa Sosyal Medya Sen çalma kapımı Kerem Bürsin! Hande Erçel ile girdiği iddiada bir garip hareket!

Sen çalma kapımı Kerem Bürsin! Hande Erçel ile girdiği iddiada bir garip hareket!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in, kamera arkasında birbirlerine takıldıkları pek çok video, sosyal medyada keyifle izleniyor. Kamera önündeki uyumlu beraberliklerinin yanı sıra kamera arkasında da iyi arkadaş olan ikilinin yaptıkları paylaşımlar, takipçilerinin büyük bir keyifle izlediği ve merakla beklediği bir durum yaşatıyor.

Erçel ve Bürsin, zaman zaman sosyal medyada takipçilerine birlikte çektikleri videoları paylaşarak sürpriz yapıyorlar. Her hafta yayın öncesinde de artık alışılan video paylaşımlarını da yapmaya devam ediyorlar.

Eylül ayında iki oyuncunun girdiği bir iddia ise dikkat çekmişti. Kerem Bürsin, önce iddia sonucunda kazanan kişinin diğerinin telefonundaki fotoğraflardan canının istediği bir tanesini yayınlama hakkına sahip olacağı ödülünü koymuştu.

 

Hande Erçel, önce çok istekli olmasa da bu iddiaya bir şekilde ikna oldu. İddianın ne üzerine olduğunu da bir süre sonra açıkladılar. İki oyuncudan hangisi birbirini korkutmayı başarırsa kazanan o olacaktı.

Eylül’ün başından beri bu iddia ile ilgili bir gelişme yaşanmamıştı ama dün (24 Kasım) Hande Erçel’in doğum günüydü ve Kerem Bürsin, partnerinin bu özel gününü bir sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

Yayınladığı videoda Erçel’e “İyi ki varsın, iyi ki doğdun” notunun ardından “iddiayı ben kazandım” notunu düşmüştü.

Erçel’in doğum gününde Kerem Bürsin, hem partnerinin bu özel gününü kutladı, hem de sette onu korkuttuğu bir sahneyi  yayınladı.

Sen çalma kapımı Kerem Bürsin! Hande Erçel ile girdiği iddiada bir garip hareket! 7

Videoyu daha sonra Hande Erçel de kendi hesabında paylaştı. Görüntüde, Erçel’in arkasında duran Kerem Bürsin’in habersizce sahne için beklerken duran Erçel’e dokunup kaçtığı görülüyor.

O anda irkilerek arkasına dönen Hande Erçel’in şaşkın suratı yansıyor görüntüye.  Bu görüntüye dayanarak iddiayı kazandığını söyleyen Kerem Bürsin’e karşı Hande Erçel de korkmadığını irkildiğini anlatmaya çalışıyor.

Erçel, videoyu instagram hesabından paylaşırken, “Sen varyaaaaa!!! Bunu doğum günümde açıklayamazsın! Teşekkür ederim Kerem” notuyla da partnerine teessüflerini iletiyor oyuncu…

Bu videodan sonra durum ne olur, taraflar anlaştı mı, bu gerçekten bir korkma mıydı, iddia devam mı ediyor, şimdilik bilinmiyor ama Erçel ve Bürsin’in atışmalarını aşağıdaki videoda görebilirsiniz…