Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz, ‘çok zorlandım’ demişti, Kırmızı Oda’nın yönetmeninden mesaj gecikmedi!

Aslıhan Gürbüz, ‘çok zorlandım’ demişti, Kırmızı Oda’nın yönetmeninden mesaj gecikmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Kumru’ya  hayat veren Aslıhan Gürbüz, rolünün sona ermesiyle birlikte diziden ayrıldı. Etkileyici hikayesiyle Kumru, diziyi izleyenlerin unutamayacağı bir karakter olarak hafızalardaki yerini aldı.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanan ve gerçek bir hayat hikayesinden alınan olaylar, Kırmızı Oda’nın karakterleriyle anlatılıyor.

Kumru da taciz mağduru bir kadındı. Küçücük bir çocukken üvey babasının tacizine uğrayan ve daha sonra karşısına çıkan hemen hemen bütün erkeklerden büyük darbe yiyen Kumru, sonunda Fahri ile tanışarak mutlu bir hayat sürmeyi başardı.

Aslıhan Gürbüz’ün müthiş oyunculuğu ile hayat verdiği Kumru, son bölümle birlikte diziye veda etti. Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonra yeniden ekrana dönen Gürbüz, izleyicinin övgü dolu yorumlarını almakta.

Dizideki son sahnelerinin yayınlanmasından sonra oyuncu, 13 yıllık meslek hayatında kendisini en çok zorlayan karakterin Kumru olduğunu söyleyerek duygusal bir yazı kaleme almıştı.

“He şeyi ile gerçek, bildiğimiz, duyduğumuz, okuduğumuz, yanı başımızda atılan onca sessiz çığlıktan biriydi. Sorumluluğu öyle fazlaydı ki şifa olması ve olmak adına 13 hafta tüm bedenimi, ruhumu ve zihnimi fazlası ile yordum. Yorulmadan olmazdı, başka türlü anlatılmazdı. Haftalarca o karakterle yaşamak, onun hayatına bu kadar yakından tanık olmak, bazen zorlayıcı bazen de direnç geliştirici bir tecrübeydi…” diyen oyuncu, Kumru’ya veda ettikten sonra bir veda da dizinin yönetmeni Cem Karcı’dan geldi.

Aslıhan Gürbüz, 'çok zorlandım' demişti, Kırmızı Oda'nın yönetmeninden mesaj gecikmedi! 8

Karcı, Aslıhan Gürbüz’ün oyunculuğuna, performansına övgüler dizerken, “Canım Aslıhan, canım Kumru. Bu karaktere nefesini üflediğin, haftalarca el ele kol kola bizimle yürüdüğün, hem kendine, hem Kırmızı Oda izleyicisine iyiki’lerimizden olduğun için sonsuz teşekkürler…” diyerek başka projelerde görüşmek üzere veda etti.

Aslıhan Gürbüz, 'çok zorlandım' demişti, Kırmızı Oda'nın yönetmeninden mesaj gecikmedi! 9

Aslıhan Gürbüz de bu sözlere karşılık vererek “İlmek ilmek birlikte işledik, el verdin, zaman verdin, gönül verdin, ne önemliydin, sayende” sözleriyle Cem Karcı’ya teşekkürlerini iletti.