Ana sayfa Sosyal Medya Öyle laflar ediyorlar ki merak artıyor! Ezgi Mola ve Merve Dizdar’dan Masumlar Apartmanı çağrısı!

Öyle laflar ediyorlar ki merak artıyor! Ezgi Mola ve Merve Dizdar’dan Masumlar Apartmanı çağrısı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, gerçek hayat hikayesi ile izleyicinin sezon başından beri her bölümü merakla izlediği bir yapım oldu. Dizinin gerçek hikayesi kadar oyunculuklar da bu başarıda büyük etken.

Ezgi Mola’nın Safiye karakteriyle 8 yıl sonra döndüğü ekrandaki başarılı performansı, Merve Dizdar’ın ekrandaki bir yapımda bu kadar çok öne çıkan oyunculuğu, Birkan Sokullu’nun Han karakterine kattıkları ve Farah Zeynep Abdullah’ın İnci ile döktürdüğü dizide hemen her oyuncu, her sahnesiyle alkışı hakediyor.

Dizinin castı o kadar iyi yapılmış ki hemen hepsi izleyenler tarafından beğeni ile takip edilmekte. Masumlar Apartmanı gibi bir dizinin sezon başından beri izleyicinin her bölüm heyecanını diri tutuyor olması da çok önemli bir durum.

Hiç ivme kaybetmeden dizi, her hafta heyecanla izleyiciyi ekran başına çekiyor. Şaşırtıcı gelişmelerle birlikte, oyuncuların yüreğini koydukları sahnelerde kalakalıyor izleyenler.

Yeni bölümde de yine benzer anlar yaşayacağız. Zaten yayınlanan 27. bölüm tanıtımını izleyenler şimdiden merakla 27 Mart Salı akşamını bekliyor.

Üstüne bir de oyuncuların yaptıkları sosyal medya paylaşımları eklenince, heyecan daha da artıyor! Ezgi Mola, etkin bir sosyal medya kullanıcısı olarak dizinin takipçilerini bu konuda motive etmede çok başarılı.

Son yaptığı paylaşım aşağıda. “Mükemmel bir bölüm var Salı günü. Gerçekten böyle bir işin (içinde) olduğum içinde olduğum için çok mutluyum be!” notunu düşerek heyecanı da katlıyor yine…

Öyle laflar ediyorlar ki merak artıyor! Ezgi Mola ve Merve Dizdar'dan Masumlar Apartmanı çağrısı! 8

Merve Dizdar da yaptığı paylaşımlarla bu etkiyi katlıyor. Oyuncu, yeni bölüm tanıtımını instagram sayfasından yayınladı son olarak.  Ezgi Mola gibi cümleye dökmedi ama tek bir sözüyle çok çarpıcı bir bölümün geldiğini de anlatmaya çalıştı! Sadece ‘Off’ notunu düşse de oynayanı bu kadar etkileyen sahnelerin izleyenleri de hayli etkileyeceği aşikar…

Öyle laflar ediyorlar ki merak artıyor! Ezgi Mola ve Merve Dizdar'dan Masumlar Apartmanı çağrısı! 9