Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Gürbüz, doğal hayatı bırakıp dizi teklifini kabul edecek mi?

Aslıhan Gürbüz, doğal hayatı bırakıp dizi teklifini kabul edecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hatırlanacağı üzere 2018 yılında 3. sezonunun başlarında final yaparak ekrana veda eden Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakterini Aslıhan Gürbüz canlandırmıştı.

Ünlü oyuncunun sağlık sorunları yaşadığı dizinin son döneminde bir süre sete de gidememişti. Aslıhan Gürbüz, sağlık sorunları nedeniyle de İstanbul’dan ayrılmış ve doğal hayata dönüş yapmıştı. 6 – 7 yıl süren sağlık sorunları nedeniyle 4 ameliyat geçiren oyuncu, bir ara oturamayan, kendi çorabını bile giyemeyen bir durumdaydı. Ege’ye yerleşen ünlü oyuncu, 2 yıllık suskunluğun ardından yeniden dizilerde yer alabilir.

Fox TV’de yakında ekrana gelmeye başlayacak olan Kimsesizler dizisi için Aslıhan Gürbüz’e teklif yapıldığını gazeteci Birsen Altuntaş yazdı. Ünlü oyuncu, bu teklifi kabul edecek mi merakla bekleniyor.

Aslıhan Gürbüz, doğal hayatı bırakıp dizi teklifini kabul edecek mi? 7

Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Merve performansı ile hala akıllarda kalan, oyunculuğu ile milyonları etkisi altına alan ünlü oyuncu, yeniden setlere dönerse hayranları bu duruma çok memnun kalacak.

Kimsesizler Fox TV’nin yeni dizisi ve Aslıhan Gürbüz de teklifi kabul eder ise, 2 yıl aradan sonra yeniden dizilere dönüş yapmış olacak.