Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Gürbüz oyunculuğu bıraktı mı? Herkesin merak ettiği o soruya bakın ne yanıt verdi?

Aslıhan Gürbüz oyunculuğu bıraktı mı? Herkesin merak ettiği o soruya bakın ne yanıt verdi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – En son Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan Aslıhan Gürbüz, dizi final yapar yapmaz İstanbul’dan ayrılmıştı. Oyuncu, dizi devam ederken ‘donuk omuz’ denilen bir rahatsızlık yaşamış ve tedavi görmüş, aynı zamanda da fıtık ameliyatı olmuştu. Bir süredir yaşadığı bu sağlık problemleriyle birlikte İstanbul’dan ayrılan ve Balıkesir’e giden oyuncu, şimdilerde doğa ile içiçe bambaşka bir yaşam sürüyor.

Sosyal medya hesabından Ayvalık’taki yaşamından kimi anları da paylaşan Aslıhan Gürbüz, şehir hayatından uzak, sakin, doğanın içinde bir hayat yaşıyor. Kimi zaman zeytin toplayanlara yardım eden, kimi zaman bir sabun atölyesinde üretime katılan, kimi zaman ağaçlara tırmanan Gürbüz’ün hayranları doğal olarak bir soruyu soruyor oyuncuya…

Pek çok kişinin merak ettiği o soru, oyunculuğu bırakıp bırakmadığı. Aslıhan Gürbüz, bu sorulara net yanıtı ilk kez bu denli uzun ve açık bir şekilde verdi.

Aslıhan Gürbüz oyunculuğu bıraktı mı? Herkesin merak ettiği o soruya bakın ne yanıt verdi? 8

Bir kaç gündür Netflix Türkiye’nin Bir Başkadır dizisini izleyenler, sosyal medyada yorumlar yapmaya, oyunculara, diziyi yazan ve yöneten Berkun Oya’ya övgüler yağdırıyorlar.

Aslıhan Gürbüz de Bir Başkadır dizisini izledikten sonra düşüncelerini ve duygularını instagram sayfasından bir paylaşımla aktardı.

Gürbüz, oyunculuğu bırakıp bırakmadığı ile ilgili sorulara da yanıtını işte bu paylaşımında vermiş oldu. Aslıhan Gürbüz, “Bu meslek öyle kolay bırakılmıyor. Bu meslek öyle bir meslek ki bir iş yapılıyor ve sen izlerken tüm meslektaşlarına, arkadaşlarına hayran kalıyor, içinde ‘demek hala güzel işler yapılabiliyor’ tohumunun ekildiğini hissediyorsun” sözleriyle, içine sinen bir proje olduğunda kabul edebileceğinin de sinyalini veriyor.

İşte Aslıhan Gürbüz’ün açıklamasının tamamı…

Aslıhan Gürbüz oyunculuğu bıraktı mı? Herkesin merak ettiği o soruya bakın ne yanıt verdi? 9