Ana sayfa Dizi Haberleri Nejat İşler ile Aslıhan Gürbüz hayranlarını üzen dizi gelişmesi!

Nejat İşler ile Aslıhan Gürbüz hayranlarını üzen dizi gelişmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Netflix ile Disney Plus platformlarının Türkiye’yi dizi üretim merkezi haline getirdiği gerçeği her geçen gün daha da netleşirken, HBO Max’ın da piyasaya katılması bekleniyordu. Hatta Kör Nokta isimli yerli dizi projesi ile de platformun dikkat çektiğini görmüştük. Ancak HBO Max’ın Türkiye operasyonunu askıya alması akılları karıştırdı.

Netflix ve Disney Plus’un yoğun bir şekilde dizi ve sinema filmi üretme çabasının karşısında bir başka uluslararası dijital platform olan HBO Max, Türkiye’deki fırsatlardan yararlanmayabilir. Gelişmelerin hangi yönde devam edeceği merak edilirken, Kör Nokta isimli dizi projesi de şimdilik askıya alınmışa benziyor.

Nejat İşler ve Aslıhan Gürbüz gibi iki önemli ismin bir araya geleceği Kör Nokta dizisi ile ilgili bilgiler ortaya çıkınca büyük heyecan yaratmıştı. Sosyal medyada da diziyi bekleyen bir kitle oluştu. Ancak HBO Max’taki gelişmeler bu dizinin de şimdilik askıya alınmasına neden olmuş gibi gözüküyor.

OJO Pictures tarafından ön hazırlıkları yapılan dizinin başka bir platforma satılma ihtimalinin olup olmadığı da merak ediliyor. Elif Usman’ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstleneceği ortaya çıkmıştı.

Kasabasına dönen bir kadının karşılaştığı cinayeti çözmeye çalışması olarak öne çıkan hikayede bu kasabanın sırlarının da ortaya çıkacağı bir ortamı beraberinde getirecek. Gökçeada’da çekimleri iki ay sürmesi beklenen proje için son durum merak ediliyor. Dizinin şimdilik askıya alındığı haberleri gelse de, henüz net bir durum olmadığını söylemek gerekiyor.