Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’ndan sonra Aslıhan Gürbüz’ün dizi sürprizinde son gelişme üzdü!

Masumlar Apartmanı’ndan sonra Aslıhan Gürbüz’ün dizi sürprizinde son gelişme üzdü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde oynadıktan sonra yaşadığı rahatsızlıklar nedeniyle uzun süre ekrana ara vermişti. Fıtık ameliyatı geçiren, donuk omuz rahatsızlığı olan oyuncu, sağlığı için bir süre yoğun ve yorucu set ortamından uzaklaştı ve Ayvalık’a yerleşti.

Gürbüz, Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Kumru karakteri ile ekrana 2 yıl sonra dönüş yaptı. Aslıhan Gürbüz, dizinin unutulmayan ve çok konuşulan Kumru karakteriyle bir kaç bölüm konuk oyuncu olarak ekranda yer aldı. Kendisini özleyen hayranları, oyunculuğu ile yine büyük beğeni toplayan Aslıhan Gürbüz’ü ekranda görmekten de hayli mutlu oldu.

Aslıhan Gürbüz, bir sonraki sezon ise yeni bir sürprizle izleyici karşısına çıktı. Bu kez TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nda, hikayenin ilk gününden beri adı geçen ama hiç ortaya çıkmayan Han’ın sevgilisi Ceylan olarak dizide yer almaya başladı.

Sezon boyunca Masumlar Apartmanı dizisinde oynayan Aslıhan Gürbüz’ün, dizinin final yapmasının ardından yeni bir dizi projesi olduğu duyuldu. Oyuncunun, Nejat İşler ile başrolünde oynayacağı ve dijital bir dizi olan Kör Nokta’da oynayacağı konuşuluyordu.

Netflix ile Disney Plus platformlarının çok ses getirmesinin ardından HBO Max’ın da Türkiye piyasasına benzer bir giriş yapması bekleniyordu. Bu platformda yayınlanması beklenen Kör Nokta dizisiyle ilgili ayrıntılar da izleyenleri heyecanlandırmıştı.

Ancak beklenmeyen bir gelişme yaşandı HBO Max’ın Türkiye operasyonunu askıya aldığı öğrenildi. Dizi ve sinema filmi platformu olarak izleyenleri de heyecanlandıran yeni bir oluşum, izleyenleri de heyecanlandırmıştı. Fakat son gelen bilgilere göre yapımı için hazırlıkları süren projeler askıya alındı!

Nejat İşler ve Aslıhan Gürbüz’ü bir araya getirecek ve bu iki başarılı oyuncunun başrolüyle lanse edilen Kör Nokta dizisi ile ilgili duyumlar sonrasında sosyal medyada da diziyi bekleyen bir kitle oluşmuştu. Şimdi yaşanan son durumla birlikte bir hüsran yaşandı.

OJO Pictures tarafından ön hazırlıkları yapılan dizinin başka bir platforma satılma ihtimalinin olup olmadığı da da bir başka merak konusu tabii… Elif Usman’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstleneceği dizinin önümüzdeki günlerde bir başka dijital plaftormda yayınlanma olasılığı da hala var.

Kasabasına dönen bir kadının karşılaştığı cinayeti çözmeye çalışması olarak öne çıkan hikayede bu kasabanın sırlarının da ortaya çıkacağı bir ortamı beraberinde getirecek. Gökçeada’da çekimleri iki ay sürmesi beklenen proje için son durum merak ediliyor. Dizinin şimdilik askıya alındığı haberleri gelse de, henüz net bir durum olmadığını söylemek gerekiyor.