Ana sayfa Dizi Haberleri Biz ne izledik böyle! Yasak Elma’da sadece hikaye değil karakterlerin imajları da çok değişti!

Biz ne izledik böyle! Yasak Elma’da sadece hikaye değil karakterlerin imajları da çok değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde öyle büyük bir değişim dalgası yaşanıyor ki, tüm izleyiciler gördüklerine inanamayacak… Dizinin hikayesi baştan aşağıya yenilendi. Sadece hikaye değil, karakterlerin imajları da farklılaştı…

Aradan 5 yıl geçmiştir ve bu süreçte Yıldız, komada kalmıştır. Çağatay ile Cansu evlenir. Halit Can, artık Cansu’ya anne demektedir. Halit Can da büyümüş, kocaman bir çocuk olmuştur… Halit Can’ın yeni hali de sizi çok şaşırtacak.

Biz ne izledik böyle! Yasak Elma'da sadece hikaye değil karakterlerin imajları da çok değişti! 11

Erdal Özyağcılar’ın canlandırdığı Hasan Ali Kuyucu her şeyini kaybetmiştir ve sahilde dürüm satarak hayatını sürdürmektedir.

Biz ne izledik böyle! Yasak Elma'da sadece hikaye değil karakterlerin imajları da çok değişti! 12

Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Şahika karakteri ile tüm o süslü halinden eser kalmamış şekilde, sıradan birisi görünümünde ekrana geliyor…

Biz ne izledik böyle! Yasak Elma'da sadece hikaye değil karakterlerin imajları da çok değişti! 13

Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender ise zengin ve ihtişamlı görüntüsü ile dizide yine kazanan tarafta yer alan isimlerden… Ender, Hasan Ali’den her şeyi alan sürpriz bir isimle de evlenmiştir.

Biz ne izledik böyle! Yasak Elma'da sadece hikaye değil karakterlerin imajları da çok değişti! 14

Cansu ise Çağatay ile evlenme hayalini gerçekleştirmiştir ve artık Halit Can’ın annesidir. Yıldız komadan çıkınca işler Cansu için tersine dönecek gibi bir hava var. Nilperi Şahinkaya da yeni imajı ile dizide yerini aldı.

Biz ne izledik böyle! Yasak Elma'da sadece hikaye değil karakterlerin imajları da çok değişti! 15

Yasak Elma’nın 22 mart Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 103.bölüm fragmanı paylaşıldı. İzleyiciler gördükleri karşısında şoke oldu. “Ben şimdi ne izledim böyle” diye yorum bırakan hayranlar, dizinin bambaşka bir yapıma dönüştüğünü fragmandan bile hissetti.

“Senarist sen ne yaptın böyle” diye yorum bırakan hayranlar, gördüklerine inanamadı ve bunun rüya mı, yoksa şaka mı olduğunu da sorguladı. Ama ne rüya ne de şaka… Yasak Elma baştan aşağıya değişti.

Bakalım bu değişim izleyicileri tatmin edecek mi, yoksa reyting kaybı mı yaşanacak? İşte 103. yeni bölüm fragmanı: