Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Karalar’ın Burçin Hatun hali daha çok beğeniliyor!

Aslıhan Karalar’ın Burçin Hatun hali daha çok beğeniliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde Burçin Hatun karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Aslıhan Karalar, kariyerinin başlarında böyle önemli bir projede yer aldığı için çok şanslı.

Daha önce yaptığı açıklamalarda dizinin kendisi için bir okul gibi olduğunu ve bu şansı da iyi değerlendirmek istediğini söyleyen oyuncu, Burçin Hatun karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazandı. İlk dizisi Şahin Tepesi’nde Ezgi rolü ile dikkat çeken Aslıhan Karalar, Kuruluş Osman’daki Burçin Hatun olarak ise çok sevildi.

Aslıhan Karalar'ın Burçin Hatun hali daha çok beğeniliyor! 8

2017 yılının Best Model birincisi olan Aslıhan Karalar’ın güzelliğine diyecek yok. Ancak dizideki rolünden sonra onu Burçin hatun olarak daha da çok beğenen bir hayran kitlesi var. Eski dönemin kıyafetleri içinde hayranlarının birçok iltifat yaptığı oyuncu, özel makyaj ile bu hale getiriliyor.

Kuruluş Osman hayranları, Burçin hatun olarak oyuncunun çok daha güzel göründüğünü belirten birçok yorum yapmakta. Sosyal medyada dizinin de etkisi ile Aslıhan Karalar’a yönelik büyük bir ilgi de var.

Evde karantina günlerinde mutfakta vakit geçiren oyuncu, yaptığı mantı ile de hayranlarının beğenisini kazandı.

Aslıhan Karalar'ın Burçin Hatun hali daha çok beğeniliyor! 9