Ana sayfa Dizi İzle Masum 22 Nisan Çarşamba 31. bölümde Kinjal evden kaçmak istiyor!

Masum 22 Nisan Çarşamba 31. bölümde Kinjal evden kaçmak istiyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Masum dizisinin 22 Nisan Çarşamba günü saat 16.10’da 31. yeni bölümü yayınlanacak. Dizide neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz. Kinjal evden kaçmak istiyor.

Masum’da bugün Mehta ailesinin oğluyla evlenmeyi istemeyen Kinjal evden kaçmak ister. Gopi ise onun bu planını anlar. Kinjal oyunlarının ortaya çıkmaması için ne yapacak?

Kinjal’in planı işe yaramaz ve Mehta ailesi nişan tarihini belirlemek için eve gelir. Köşeye sıkışan Kinjal evden kaçmaya karar verir. Öte yandan Rashi kendisine verilen sorumlulukları yerine getirmeyince Kokila’nın öfkesiyle yüzleşir.

Gopi ise ailece yapılan törene Kinjal’in oyunu yüzünden katılamaz. Kokila tarafından cezalandırılan Gopi göz yaşlarına boğulur. Kokila ise Kinjal’in hareketlerinden şüphelenmeye başlar. Kokila Kinjal’in evden kaçmayı planladığını anlayacak mı?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel