Ana sayfa Sosyal Medya Yemin dizisinde Özge Yağız’dan duygusal veda!

Yemin dizisinde Özge Yağız’dan duygusal veda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında 2. sezonuyla yakında sezon finali yapacak olan Yemin dizisinde Özge Yağız’ın ayrılığı resmiyet kazandı… Genç oyuncu, başarılı performans sergilediği Reyhan karakteri ile büyük bir çıkış yaptı. Özge Yağız, Adını Sen Koy dizisindeki Hazal Subaşı’nın kariyer yolculuğuna benzer bir adım attı.

Özge Yağız, aynı Hazal Subaşı gibi günlük bir dizi ile meşhur oldu. Ancak asıl çıkışı için büyük kanallarda milyonların izlediği bir iddialı dizide rol alması gerekiyor ki, şimdiki adımı da bu olacaktır.

Hazal Subaşı, Çukur dizisine katılarak bu adımı attı ve bambaşka bir noktaya geldi. Özge Yağız da şimdi aynı yolda ilerliyor ve yeni anlaşma haberleri yakında gelecektir. O anlaşmanın Kuruluş Osman ile yapıldığı iddiaları bir kaç gündür çeşitli yayın organlarında dillendiriliyor. Ancak resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Reyhan karakterine ve Yemin dizisine veda paylaşımı yapan Özge Yağız, hayranlarını duygulandırdı. Özellikle de Yemin dizisi izleyicileri bu ayrılıktan hiç memnun değil.

Yemin dizisinde Özge Yağız'dan duygusal veda! 8

Özge Yağız ise veda mesajında şunları yazdı:

“Benim naif Reyhan’ım… İçine sayısız tecrübe sığdırdığım güzel bir yolun başlangıcıydın sen. Ağladın,güldün,heyecanlandın, sinirlendin, bağırdın ve her haline kucak açan bu güzel insanları kazandın. Yemin gibi bir yuvada yaşadın yollarının hep kesişmesini isteyeceğin insanlar,ekip arkadaşları kazandın. Evlerin kızı, yüreklerin dağlar kızı Reyhan’ı oldun.

Çok şükür sevginizi,desteğinizi hissederek yine sizler için çok güzel işlerin içinde olmak ümidiyle yalnızca anlaşmam bittiği için ayrılıyorum. İyi kötü bütün yorumlarınızla öğrettiğiniz, öğrettirdiğiniz için sonsuz teşekkürler.

Hep var olun, var olun ki kusursuz olamasak bile sahip olduğumuz her kusurdan bir nebze arınalım. Gönlümüze su serpen sözünüzü, yok artık dedirten gücünüzü, dünyada ki bütün çirkinlikleri güzelleştiren gözünüzü, özünüzü, sizleri çok seviyorum. Nice kavuşmalarımız olsun, sürçülisan ettiysek affola…”

Yemin dizisinde Özge Yağız'dan duygusal veda! 9