Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Astrolog Dinçer Güner’den Haftalık Burç Yorumu

Astrolog Dinçer Güner’den Haftalık Burç Yorumu

tarafından ker_def

Astrolog Dinçer Güner, youtube kanalında takipçileriyle yeni videosunu paylaştı. Güner, Merkürlü günlerin kapımızda olduğu mesajını verdi ve önemli detaylar aktardı. Videodan Dinçer Güner’in tüm açıklamalarını izleyebilirsiniz.

Dinçer Güner, şu detaylara dikkat çekmekte: Üzerinde çalıştığınız iş ve projelerde daha ciddi ve detaycı olabilirsiniz. Bugün elle tutulur sonuçlar almak adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Resmi, evrak işlerinizi halletmek için de uygundur Bilimsel konularla ilgilenmek, bilimsel konular üzerine araştırmalar yapmak, tez yazmak, sunum yapmak için idealdir. Ayağı yere basan, sağlam fikirlerinizi ifade edebilir, satabilirsiniz. Bugün kalıcı uzun vadeli kontratlar yapmak, sözleşmeler imzalamak için uygundur. Bugün olaylara objektif ve tarafsız bakmak sizler için çok daha kolay olacaktır.

Pireyi deve yapabilirsiniz, tepkilerinizi verirken abartmamaya özen gösterin. Bu açı etkisi ile fazlaca iyimser davranışa eğilimli oluruz. Bugün konuşmalarımızda bol bol felsefe, inanç, eğitim, din ile ilgili konular olabilir. Unutkan olmaya eğilimli olabiliriz, evden çıkmadan önce çantanız, anahtarınız, telefonunuz, cüzdanınız hepsini kontrol ederek evden çıkın.

Düşünce ayrılıklarına düşmek ihtimali yüksek bir gündeyiz. Yapılması gereken işler beklerken sizin canınız dinlenmek, hiçbir şey yapmamak ve hayallere dalmak isteyebilir. Dalgın ve unutkan olmak mümkün. Başkaları ile kurduğunuz iletişimde ben bilirim gibi ukala tavırlara eğilim göstermek veya sadece kendi bakış açısına önem veren bir tavır takınmaktan kaçınmaya çalışın. Büyük laflar edip, yapamayacağınız, tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

Aşırı iyimser bir bakışla planları ve projeleri değerlendirirken önemli detayları göz ardı edebilirsiniz. Karar verirken karşınızdakini de dinlemeye özen gösterin veya önyargılı kararlar vermekten uzak durun. Bu transit işle ve yatırımlarla ilgili yeni fırsatlar aramak ve girişimler yapmak için çok verimli olabilecek bir dönemdir.