Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Astrolog Hakan Kırkoğlu, 2019 İlkbahar haritasında Ankara ve İstanbul arasındaki ayrışmayı anlattı!

Astrolog Hakan Kırkoğlu, 2019 İlkbahar haritasında Ankara ve İstanbul arasındaki ayrışmayı anlattı!

tarafından ker_def

Youtube kanalında takipçileri ile buluşmakta olan ünlü astrolog Hakan Kırkoğlu, yeni bir mevsimin başlangıcında takipçileriyle önemli bilglier paylaştı. Dünya astrolojisinde Güneş’in öncü burçlara ilerlediği anlar ınçok önemli kabul edildiğine değinen Hakan Kırkoğlu, haritalar üzerinden yorumlarda bulundu. 2019 İlkbahar haritasını ortaya döken Hakan Kırkoğlu, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere de konuyu götürerek Ankara ve İstanbul arasındaki ayrışmaya dikkat çekti.

Bu dönemin önemli sonuçlar getirebileceğine değinin Hakan Kırkoğlu, “31 Mart’ta yerel seçimler var. Bu haritanın tepe noktasına baktığımızda Ankara’ya göre 0 derece terazi ve İstanbul 26 derece başak çıkıyor. Yani yeni bir başlangıç teması, politikayı şekillendirebilecek konuları, İstanbul ile Ankara arasında farklılışma gösteriyor olabilir. halkın ihtiyaçları konusu, halkın sağlığı ve düzeni ile ilgili konuların ön planda olabileceğini söyleyebiliriz” diye konuştu. Hakan Kırkoğlu’nun detaylı yorumlarını videodan izleyebilirsiniz.