Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Astrolog Hande Kazanova, 2019 yılının burçlarla ilgili en dikkat çeken şifresini verdi!

Astrolog Hande Kazanova, 2019 yılının burçlarla ilgili en dikkat çeken şifresini verdi!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, burçlarla ilgili yorumlarıyla dikkat çeken bir isim.

Daha önceki kariyerinde dizi oyunculuğu da yapan, hatta Kurtlar vadisi dizisinde canlandırdığı Canan karakteriyle hafızalara yerleşen Hande Kazanova, 2013 yılından bu yana oyunculuk yapmıyor.

Son yıllarda astroloji konusunda kendisini bir hayli geliştiren Kazanova, televizyon ekranlarında da burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam etmekte.

Fox TV ekranında Memet Özer ile Mutfakta programına konuk olan Hande Kazanova, yemek yapıldığı sırada yaptığı burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

İşte Kazanova’dan dikkat çeken bir yorum:

2019’DA DAHA CESUR ADIM ATANLAR, 2020’DE KAZANACAK!

“2020 yılında biraz daha farklı bir tablo olacak tüm dünyada. Biraz daha kendi içimize döndüğümüz, biraz daha dikkatli adımlarla yürümemiz gereken bir döneme giriyoruz. Çünkü yeni bir döneme hazırlanıyoruz. O yüzden 2019’da cesur girişimler ve adımlar, karşılığını bulacak.

Jüpiter Yay’da ve kendi alanında iyimserlik verir insanlara, inanılmaz bir şans verir. Yay burcu insanları bir kere çifte şansa sahip insanlardır. Jüpiter’den kaynaklı, onların gezegeni çünkü Jüpiter.

Her bir burcun yönetici bir gezegeni var. Jüpiter çok keyifli bir gezegen ve Yay’ı temsil ediyor.

Satürn Oğlak’ta ve bu sene çalışmayana iş yok! Yani çalışan, uğraşan, amaçları için didinen, mücadele eden insanlar daha yüksek yerlere gelecek ve çabalarının karşılığını alacaklar. “