Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Astrolog Zeynep Turan, Mart Dolunay’nın etkilerini anlattı!

Astrolog Zeynep Turan, Mart Dolunay’nın etkilerini anlattı!

tarafından ker_def

2019 yılında Terazi burcunda Dolunay var… 21 Mart Perşembe günü gece 03.42’de Terazi burcunda Dolunay meydana gelecek. Astrolog Zeynep Turan, bu gelişmenin detaylarını youtube kanalında yayınladığı videoda paylaştı. Zeynep Turan’ın tüm açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.

Ayrıca Zeynep Turan, Mart Dolunay’ı hakkında aşağıda yer alan detayları da takipçileriyle paylaştı:

“Güneş Zodyak’ın ilk burcuna geçerken Ay’la karşı karşıya kalıyor. Ve öncü burçta Dolunay meydana geliyor. Ruhumuzu adeta uyandıracak. Baharın yorgunluğunu hissedenlerle çoşkusunu hissedenler önümüzdeki iki hafta içinde ayrışacak. Bu ayrışma bazı duygusal konuşmaları beraberinde getirirken, bugüne kadar konuşulmayanları da gündeme getirecek. Kendinizi bir anda eskiyi konuşurken bulabilirsiniz. Çocuğunuzu sağlığını geleceğini konuşurken, evinizi, arabanızı değiştirmek isteyecek, aynaya baktığınızda kendinizle ilgili yapmak istediğiniz değişikliği fark edeceksiniz.

Mevsim uyanırken hepimiz kış uykusundan uyanıp adet bir bahar mahmurluğuna teslim olmakla olmamak arasında kalacağız. Güneş-Koç burcuna geçerken dünya gündemini de kovalamak bir o kadar zor olacak.

2019 yılının mart ayının neden bu kadar coşkulu olduğunu 6 Mart’ta meydana gelen Yeniay ile anlatmıştım. Ayrıca yeni başlangıçları temel aldığını, dünyayı çekip çevireceğinden bahsetmiştim. Günler akıp gitti… Ay, Güneş’in karşısına geçip, mevsimi uyandırırken, Bahar Ekinoks’unu yaşayacağız. Aynı gün Güneş, Koç burcuna merhaba derken, bir yandan anksiyeteyi ve kaygıları tetikleyen Merkür Retro’su ile baş etmeye çalışırken, Dolunay meydana gelecek. Gezegenler bu kadar belirleyici etkilere sahip iken Dolunay’ın gündemi kalabalık olacak.”