Ana sayfa Dizi Fragmanları Asya’nın hışmından kork! Sadakatsiz dizisinde yandın sen Volkan!

Asya’nın hışmından kork! Sadakatsiz dizisinde yandın sen Volkan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinin 2.bölümü yayınlandı. Dizinin yüksek reytingleri devam ederken, AB kategorisinde Kuruluş Osman’ı geçerek birinci olması çok önemli bir gelişmeydi. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilerleyen bölümleri çok daha heyecanlı olacak.

Derin’den ayrıldığı numarasını yapan Volkan, Asya’ya yakalanıyor… Güçlü ve bir duruşu alan Asya’nın bu duruma karşı neler yapacağının heyecanı izleyicileri sardı. Birçok dizi takipçisi “Asya, Volkan’a tekmeyi vurur, intikamını çok acı alır” diye yorumlar yapıyor.

Güçlü bir kadın imajı ile ekrana geri dönen Cansu Dere, hayranlarını bir hayli mutlu etti. Çünkü, ekranda böyle karakterleri görmeyi çok isteyen özellikle kadın izleyiciler, şimdi Asya’nın Volkan’a neler yapacağını merak etmeye başladı. Bu da dizinin ilerleyen bölümlerinin çok daha ilginç olacağını ve reytinglerin yükseleceğini gösteriyor.

Caner Cindoruk’un canlandırdığı Volkan’ın hem eşi Asya ile yaşamak istemesi hem de sevgilisi Derin’den vazgeçememesi sosyal medyada da bir hayli konuşuldu.

Asya'nın hışmından kork! Sadakatsiz dizisinde yandın sen Volkan! 7

Ancak 3. bölüm fragmanında Asya, Volkan’ın Derin ile konuşmasını yakalıyor! Volkan içinde bulunduğu yasak aşkı sonuna kadar gizliyor. Fakat Asya’nın şüpheleri işlerin karışmasına sebep oluyor.

Bir taraftan Derin’in aramalarına kayıtsız kalamayan Volkan görüntülü konuşma yaparken Asya’nın radarına yakalanıyor! Artık bundan sonra Asya’nın neler yapacağını bekleyeceğiz. İşte 21 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak 3. bölümden ilk görüntüler: