Ana sayfa Dizi Haberleri Atatürk rolünün ağırlığından sonra Hakan Dinçkol için romantik komedi daha az stresli olacak!

Atatürk rolünün ağırlığından sonra Hakan Dinçkol için romantik komedi daha az stresli olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Atatürk rolündeki başarısıyla göz kamaştıran Hakan Dinçkol, şimdi de romantik komedide! 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hakan Dinçkol, 2015 yılından bu yana setlerde yer alan isimler arasında bulunuyor. Savaşçı dizisindeki Turan Hüseyinoğlu karakteri ile büyük ilgi çeken oyuncu, ilk olarak Asla Vazgeçmem dizisindeki Fırat karakteri ile izleyenlerin dikkatini çekmişti.

Yuvamdaki Düşman, Öğretmen dizilerinin ardından Hakan Dinçkol’un ismi 2022 yılında çok konuşuldu. Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli Netflix dizisinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıran oyuncu, büyük bir popülerlik elde etti.

Mustafa Kemal rolünde gayet başarılı performans gösteren Hakan Dinçkol, ayrıca Yargı dizisindeki Cüneyt karakteri ile de çok dikkat çekti. İki dram dizisindeki etkileyici performansının ardından oyuncu, bu sefer romantik komedi dizisi olan Senden Daha Güzel’in kadrosuna katıldı.

Atatürk rolünün ağırlığından sonra Hakan Dinçkol için romantik komedi daha az stresli olacak! 10

Salı akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Senden Daha Güzel’in başrolünde Cemre Baysel, Burak Çelik, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak ve Berat Yenilmez gibi isimler bulunuyor.

Gold Film’in yapımcılığında devam eden Senden Daha Güzel dizisinde Efsun karakterinin eski sevgilisi Ali Bıçakçı karakteri ile yer almakta olan oyuncu, Yargı dizisinin yoğun temposundan sonra yeniden televizyon dizisine katılarak setlere geri dönüş yaptı.

Cemre Baysel’in canlandırdığı Efsun karakterinin eski sevgilisinin hikayeye katılması Emir’in kıskançlıklarına sebep olacak.

Emir karakterinde Burak Çelik başarılı performansı ile romantik komedi dizilerinde gayet iyi işler yapabileceğini gösterdi.

Dizinin hikayesine göre; doktorlarla dolu bir ailenin doktor oğlu olan Ali, zekası ve yakışıklılığıyla kadınların hep gözdesi olmuş ve Efsun’un onu terk etmesini gurur haline getirmiş bir karakterdir. Şimdi yıllar sonra Efsun’un karşısında tekrar çıktığında tüm dengeler değişecek ve Emir ilk defa kıskançlık duygusunu tadacak.

“Senden Daha Güzel”, her salı saat 20.00’de FOX’ta yayınlanmaya devam ediyor.