Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ilgili heyecan katlanarak artıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ilgili heyecan katlanarak artıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yayınlanacak olan ve ilk tanıtımıyla da izleyicinin ilgisini çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin çekimleri bir süre önce başlamıştı. Genç kuşak oyuncu kadrosu ve deneyimli isimleri bir araya getiren dizi, heyecanla bekleniyor.

Başrollerde yer alan isimlerle birlikte konusu da merak uyandıran bir yapım Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizinin senaristinin Gani Müjde olması da ayrı bir heyecan ve merak katıyor diziye.

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı ve proje tasarımı ve senaryosunda Gani Müjde’ye ait olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yaz sezonunda başlayacağı tahminleri yapılıyordu. Ancak yayın tarihi henüz net değildi. Gani Müjde’nin yaptığı ve hemen ardından sildiği sosyal medya paylaşımı ile dizinin yayınlanacağı tarih daha da merak konusu oldu!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ilgili heyecan katlanarak artıyor! 1

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yayını için izleyici adeta gün saymakta. Fakat Show TV’den yayın günü ile ilgili bir açıklama henüz gelmedi. Tam da bu sırada Gani Müjde, sosyal medyadan “21 Temmuz’da yayındayız” notuyla oyuncuları etiketledi. Heyecanla beklenen tarih açıklanmıştı ancak Gani Müjde, kısa bir süre sonra bu mesajını sildi.

Fakat daha sonra Show TV’den yapılan duyuruda dizinin 21 Temmuz Perşembe günü başlayacağı bildirildi ve böylelikle de yayın günü konusu da çözülmüş oldu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ilgili heyecan katlanarak artıyor! 2

Yaşadığı mafyatik hayatın ardından büyük bir değişim yaşayan Sadi Payaslı’nın Karabayır Lisesi’nde öğretmen olması ve yolunun kesiştiği ıslah evinden gelen beş gençle birlikte yaşadıklarının anlatıldığı dizi, hayli heyecan yaratıyor henüz başlamadan. Özellikle başarılı oyunculuğu ile rol aldığı her projede büyük beğeni toplayan Ertan Saban’ın başrolde oluşu da diziye dikkatleri çekiyor.

Uzun zaman sonra ekrana bu diziyle dönecek olan Özge Özberk ile birlikte kadroda Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş da rol almakta. Ayrıca Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez’in de oynadığı diziyi, önümüzdeki günlerde sıkça konuşacağız…

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ilgili heyecan katlanarak artıyor! 3

Ertan Saban’ın hayat verdiği Sadi Payaslı karakteri, yeni bir fenomen karakter olmaya aday şimdiden! Sarsılmaz adalet duygusu ile ıslah evinden gelen ve hayata bir sıfır geride başlamış gençlere kol kanat geren Sadi Payaslı, dizinin yayınlanmasından sonra gündeme sıkça gelecek!

En son Netflix’te yayınlanan Yakamoz-S245 dizisinde canlandırdığı rolle hayranlarının karşısına çıkan Makedonyalı oyuncu Ertan Saban, rol aldığı her yapımda karakterlere kattığı ruh ile dikkat çeken bir performans sergilemekte…