Ana sayfa Dizi Analiz Ateş Kuşları dizisi 25. bölüm analizi, Gülayşe’den Kara’ya teklif!

Ateş Kuşları dizisi 25. bölüm analizi, Gülayşe’den Kara’ya teklif!

tarafından ker_def

atv’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, 25. bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları’na Nazmiye’nin Kara’nın kahvesine ilaç atarak onu ölüme terk etmesi damga vurdu.

Ateş Kuşları’nın 25. bölümünde neler oldu? Gülayşe, babasının ölümüyle sarsılmasının ardından babasının ruhuna yemek dağıtırken kendi aralarında Köksüzler hakkında konuşan çocukların konuşmalarına kulak misafiri oldu. Gülayşe, kimsesiz çocuklara yuva yaptırmak üzere Mola Yeri’ni yıktırmaya gitti.

Mola Yeri’ne gittiğinde Ateş Kuşları’yla karşılaşan Gülayşe, onlara gitmelerini söyledi. Ali; Gülayşe ile restleşerek aslında Mola Yeri’ni değil, Ateş Kuşları’na dair her şeyi yok etmek istediğini ancak Mola Yeri’ni yıksa da içinin soğumayacağını söyledi. Gülayşe, Ali’nin “Varsa hakkım, sana helal. Yık şu evi, ikimizin de ıstırabı bitsin!” cümleleri üzerine yıkımı başlattı ancak son anda bu kararından döndü.

Nazmiye ve Hüma, Eyüpoğlu Konağı’ndan ayrılıp geçici olarak Kara ve Feza’nın evinde yaşamaya başladı. Nazmiye; Kara’ya, böbrek hastalarına zararlı olan bir ağrı kesiciyi attığı kahveyi servis etti ardından Gülayşe; Feza’nın çetesini çökertmek için Kara’yla işbirliği yapmak üzere Kara’nın evine gitti.

Böbreğinin iflas ettiğini dile getiren Kara, Gülayşe’yle konuşurken bayıldı. Kendine geldiğinde ise ölmek üzere olduğunu söyledi. Yerde yatan Kara’nın yanında yardım çığlıkları atan Gülayşe’nin imdadına kimse koşmadı. Gülayşe’nin haykırışlarını duyan Nazmiye ise duymazlıktan gelerek kahvesini yudumlamaya devam etti.

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşıyor.

Dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Bülent Polat, Emin Gürsoy, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu ve dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur yer alıyor.