Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinden sonra Bülent Şakrak’ın proje seçimleri farklılaştı!

Sefirin Kızı dizisinden sonra Bülent Şakrak’ın proje seçimleri farklılaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, uzun süredir televizyon projeleri yerine, dijital yapımlarda yer almayı tercih ediyor. Sefirin Kızı dizisindeki Kahraman rolü ile ekranda çok konuşulan Bülent Şakrak, sonraki süreçte dijital projelerden gelen teklifleri kabul ediyor.

Ünlü oyuncu, 2021 yılında kısa bir süre Misafir isimli Fox TV dizisinde de yer aldı ama bu iş fazla sürmediği için dijital yapımlarla setlerde yer almayı daha çok tercih etti.

Netflix’te büyük beğeni toplayan Erşan Kuneri isimli dijital dizide izlediğimiz oyuncu, ayrıca merakla beklenen Yaratılan isimli dizinin de kadrosunda bulunuyor. Çağan Irmak’ın yeni dijital dizisi olan Yaratılan, 8 bölümden oluşuyor ve çekimleri İstanbul ile Bursa’da yapılarak tamamlandı. Bülent Şakrak da bu projede önemli bir rolde yer alarak, muhtemelen 2023 yılında hayranlarının karşısına çıkacak.

Tamirhane isimli sinema filminde de yer alan Bülent Şakrak ayrıca Ayzek ile Bir Gece isimli Cem Yılmaz’ın yeni sinema filminin de önemli isimlerinden birisi oldu.

Bülent Şakrak son dönemde ise Marmaris’te çekimleri yapılan Maviye Sürgün isimli dizinin kadrosunda yer alıyor. Ekibin bir süredir sette çekimlerde bulunduğu Maviye Sürgün dizisi, ilk önce Güney Amerika’da yayınlanacak.

Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Caner Cindoruk gibi önemli isimlerle birlikte aynı seti paylaşan Bülent Şakrak, dizinin toplam 26 bölüm olacağını ve çekimlere 3 ay daha devam edeceklerini anlattı.

Maviye Sürgün dizisi için Marmaris’in Selimiye kasabasında çalıştıklarından bahseden oyuncu, projenin ilk olarak Güney Amerika’da yayınlanacağını ifade etti.

2023 yılında yine setlerde yer alacağını anlatan oyuncu, Erşan Kuneri isimli dizinin yeni sezonunu da Temmuz ayı gibi başlayacağını ve kendisinin de kadroda yer almaya devam edeceğini anlattı.

Maviye Sürgün isimli yeni dizide; mesleğine ara vermek zorunda kalan su altı taarruz timinde görevli bir asker ile, ufak tefek dolandırıcılıklar yapan bir kızın hikayesini izleyeceksiniz.