Ana sayfa Sosyal Medya Ateş Kuşları dizisinde Ahmet Saraçoğlu için bu kadar iyi yazılmış kötü karakter sürprizi!

Ateş Kuşları dizisinde Ahmet Saraçoğlu için bu kadar iyi yazılmış kötü karakter sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ateş Kuşları isimli atv dizisi çok başarılı bir hikaye ve müthiş reyting çıkışı ile son günlerin konuşulan konularından birisi oldu. Hande Soral, İlayda Alişan, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan’ın başrollerinde yer aldığı dizi, sokak çocuklarının hayata birlikte tutunması ve bir aile olmayı başarmalarının hikayesini anlatıyor.

Tabii ki trajedilerle dolu bir hayat yolculuğu olması nedeniyle Ateş Kuşları dizisinin hikayesi çok dikkat çekiyor ve tüm kişiler kategorisinde ilk iki bölümde elde edilen 8’li reytingler de dizinin ekibine büyük bir moral oldu.

Güçlü hikayesi ile öne çıkan Ateş Kuşları dizisi, bu büyük reyting çıkışını sezonun en başarılı yapımı olan Yalı Çapkını ve iyi reytingler alabilen Kızılcık Şerbeti dizilerinin de yer aldığı Cuma akşamları yapabildiği için de ayrıca tebrik edilmeyi hak eden bir proje oldu.

Ateş Kuşları dizisinde Ahmet Saraçoğlu için bu kadar iyi yazılmış kötü karakter sürprizi! 8

Ateş Kuşları dizisinde Çatal karakteriyle yeniden setlere dönüş yapan usta oyuncu Ahmet Saraçoğlu, duygu yüklü hikayenin kötü yanlarını temsil ediyor.

“Bu kadar iyi yazılmış bir kötü karakteri kaçırmak istemedim” diyerek dizideki rolü karaktere bakarak karar verdiğini anlatan Ahmet Saraçoğlu, gözlem yaparak bu role hazırlandı.

Senaryonun çok çarpıcı olduğundan bahseden Ahmet Saraçoğlu, Çatal rolüne hazırlanma sürecinde ise neler yaptığını şu sözlerle anlattı:

““Gözlem yaparak hazırlandım. Yönetmenimizle birlikte yaptığımız çalışmalar, okuma provaları, yazarlarımızla karaktere dair yaptığımız çalışmalar yardımcı oldu.”

Sokakların kralı Ateş Kuşları dizisinde Çatal karakteri olarak gözüküyor. Hikayenin de sürükleyici isimlerinden birisi olması nedeniyle bu karakter dizinin başarısında çok önemli bir noktada bulunuyor.

Ahmet Saraçoğlu gibi bugüne kadar birbirinden çok farklı rollerde başarılı performanslar sergileyen bir isim için de bu kötü karakter yeni bir deneyim fırsatı oldu.

Ateş Kuşları dizisinde Ahmet Saraçoğlu için bu kadar iyi yazılmış kötü karakter sürprizi! 9

Saraçoğlu, karakter konusunda şunları söyledi: “Çatal, bir nevi sokağın kralı olmuş. Çok yalnız bir adam ve bu yalnızlık onda hiç iyi duygulara yol açmamış. En güçlü duygusu intikam ve yalnızlık.”

Uç noktaları olan ve biraz farklı bir kötü karakter canlandırmaktan memnun olduğunu ifade eden oyuncu, kendisi ile Çatal karakterinin ise hiçbir alakasının bulunmadığına değindi.

Hayatta başka dayanakları ve motivasyonları bulunan Çatal karakteri ile tam zıttı birisi olmasına rağmen, Ahmet Saraçoğlu’nun rolün duygusunu izleyicilere aktarma konusundaki başarısı da alkışı hak ediyor.