Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Sevdadır dizisi çarşamba rekabetinde güçlü rakiplerle karşı karşıya gelecek!

Bir Sevdadır dizisi çarşamba rekabetinde güçlü rakiplerle karşı karşıya gelecek!

tarafından ker_def

TRT 1’in merakla beklenen dizisi Bir Sevdadır’ın yayın tarihi belli oldu… Bir Sevdadır isimli yeni dizi “Bir Aile İstiyorum” sloganıyla yola çıktı. TRT1’in yeni dizsisi ilk bölümüyle 31 Ocak Çarşamba günü izleyiciyle buluşacak.

Çarşamba rekabetine dahil olan Bir Sevdadır dizisinde Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler’i başrolde izleyeceksiniz. İki genç oyuncunun etkileşimi ve uyumu merakla bekleniyor. Dizinin yayın günü olan çarşamba akşamlarının bir numaralı yapımı 5 sezondur devam eden Kuruluş Osman dizisidir.

atv ekranında yayınlanan ve Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman, yıllardır çarşamba akşamlarının bir numarası ve bu sezon da bu konumunu sürdürüyor. Ayrıca yeni başlayan dizilerden Sandık Kokusu ve Şahane Hayatım projeleri de iyi reytingler elde edebiliyor. Kanal D’nin Dilek Taşı dizisi ise bu rekabette fazla dayanamadı ve final kararı alındı. Bir Sevdadır isimli TRT1 dizisi için çarşamba akşamları zorlu bir rekabet olacağı gözüküyor.

Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında 31 Ocak Çarşamba günü izleyici ile buluşmak için gün sayan, Bir Sevdadır dizisinin yeni fragmanı da ortaya çıktı.

Yeşil’in “Çocuklarım için her şeyi yaparım! Para değil, aile istiyorum!” dediği, izleyiciyi derinden etkileyen ikinci tanıtımda, ünlü futbolcu Yasin’in şehit olan kardeşi Ersin’in acısını hala yaşıyor olması izleyiciye duygusal anlar yaşattı.

Tanıtım yayınlandıktan sonra sosyal medyada büyük ilgi görürken, kısa sürede pek çok beğeni ve yorum aldı. Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in başrollerinde bir araya geldiği dizide ayrıca; Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler rol alıyor.

Merakla beklenen dizi Bir Sevdadır “Bir Aile İstiyorum” 31 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.