Ana sayfa Sosyal Medya Atiye dizisi yayına başladı, sosyal medyada övgü fırtınası yaşandı!

Atiye dizisi yayına başladı, sosyal medyada övgü fırtınası yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir Beren Saat’ten yeni bir proje bekleyen hayranları, Atiye dizisini heyecan ve merak ile bekliyordu. Netflix’te 27 Aralık Cuma günü dizinin bölümleri eklendi. İzleyiciler de soluksuz şekilde hem izlemeye başladı hem de sosyal medyada yorumlarda bulundu.

Beren Saat’in yanı sıra; Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun dizinin başrolünde yer alıyor. Netflix orijinal yapımı olan Atiye’nin ilk 2 sezonu çekildi. Sezonlar 8’er bölümden oluşuyor. İlk sezon 27 Aralık Cuma itibariyle yayınlandı.

Peki izleyiciler Atiye dizisini nasıl buldu? Her şeyden önce hatırlatalım, dizi Netflix’te paylaşıldıktan kısa bir süre sonra twitter’da birçok mesaj paylaşıldı. Atiye dizisi Türkiye gündemine girdi. Olumsuz yorumlar yok denecek kadar azdı.

Olumlu yorumlar ve iltifatlar ise bir hayli fazlaydı. Hakan Muhafız dizisini beğenmediğini ama Atiye’nin ondan çok başka olduğunu söyleyen birçok izleyici mesajı sosyal medyada yer aldı.

Beren Saat’in oyunculuğunun yanı sıra projenin sıradışı oluşu da izleyicileri çok etkiledi.

Kısacası Atiye dizini güzel ve başarılı bulan dizi izleyicileri, ekran başından kalkamadı.

İşte sosyal medyaya yansıyan yorumların bazıları:

Atiye dizisi yayına başladı, sosyal medyada övgü fırtınası yaşandı! 12 Atiye dizisi yayına başladı, sosyal medyada övgü fırtınası yaşandı! 13 Atiye dizisi yayına başladı, sosyal medyada övgü fırtınası yaşandı! 14 Atiye dizisi yayına başladı, sosyal medyada övgü fırtınası yaşandı! 15 Atiye dizisi yayına başladı, sosyal medyada övgü fırtınası yaşandı! 16 Atiye dizisi yayına başladı, sosyal medyada övgü fırtınası yaşandı! 17