Ana sayfa Dizi Haberleri Atiye dizisinde herkesi şaşırtacak sahneler var! Atiye yeni fragman izle!

Atiye dizisinde herkesi şaşırtacak sahneler var! Atiye yeni fragman izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atiye dizisinin izleyicilerle buluşmasına az kaldı. Netflix’ten yeni bir fragman daha geldi. Beren Saat’in yanı sıra başrollerinde Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi’nin yer aldığı dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor. Dizi 27 Aralık’ta Netflix’te yer alacak.

Atiye dizisinin yeni fragmanında Mehmet Günsür öne çıkıyor… “Her insan inanmak istemez mi özel olduğuna?” sloganı ile dikkat çeken dizide Göbeklitepe’de bir kazı sırasında keşfedilen bir işaretle hayatı değişen genç bir ressam konu edilmekte…

Atiye özel ve önemli birisi mi? Atiye’nin sırrı izleyicileri şaşkına çevirecek…İşte Atiye dizisinin yeni fragmanı:

Genç ve güzel bir ressam olan Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder.

Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.