Ana sayfa Dizi Haberleri Yasemin Ergene Özilhan kısacık sahne ile hem TT oldu hem de kızdırdı!

Yasemin Ergene Özilhan kısacık sahne ile hem TT oldu hem de kızdırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasemin Ergene Özilhan’ın konuk olarak yer aldığı Mucize Doktor dizisinin 14.bölümü 12 Aralık Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin bu bölümünde dikkat çeken detaylardan en önemlisi yıllar önce yer aldığı Doktorlar dizisindeki Ela karakteri ile hafızalara yazılan Yasemin Ergene Özilhan’ın yeniden setlere dönüşüydü.

Ünlü oyuncu, en son 2011 yılında Doktorlar dizisi ile ekranda yer aldı ve sonrasında kariyerine uzun bir süre ara verdi. Özilhan, aradan geçen 8 yılın ardından Mucize Doktar dizisi ile yeniden setlere dönüş yaptı. Ancak oyuncunun bu dönüşü kısa süreli olacak, zira misafir doktor rolü ile geldi. Kaç bölüm dizide yer alacağı da şimdiden merak konusu…

Yasemin Ergene Özilhan’ın setlere dönüşü twitter’da büyük yankı buldu. Dizinin yayınlandığı saatlerde heyecanla ünlü oyuncuyu bekleyen hayranları binlerce mesaj paylaştı. TT listesine Doktor Ela olarak giriş yapan Özilhan, kısa bir sahnede yer alınca dizinin hayranları da bu duruma isyan etti.

Sosyal medyada hem ünlü oyuncunun dönüş sevinci hem de heyecanla bekleyen hayranların kısa süren rol nedeniyle kızgınlığı vardı.

O anları videodan izleyebilirsiniz.

Bir dizi hayranı, “Herkes merakla Ela’yı beklerken, dizinin sonunda gösterdiniz, fragmanın neredeyse aynısı ne gerek vardı” diyen yazdı.

Doktorlar dizisini hatırlayan izleyiciler Zenan karakterinin de diziye gelmesi konusunda birçok mesaj yazdı.

Bir başka dizi hayranı ise, “Resmen Ela’ya hayran olarak büyüdüm ve bu sahnede duygulandım. Keşke hastaneye giriş şarkısı Doktorlar’ın ki olsaydı o zaman daha güzel olurdu” diye yorum yaptı.