Ana sayfa Dizi Haberleri atv uyanıklık yaptı, Canevim dizisi reytingde birincilik elde etti!

atv uyanıklık yaptı, Canevim dizisi reytingde birincilik elde etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 15 Temmuz Pazartesi akşamı, atv saat 20.00’de Canevim dizisinin 7. bölümünü yayınlayacağını çok önceden duyurmuştu.

Ancak biliniyordu ki, 15 Temmuz Şehitleri için özel bir program vardı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da konuşma yaptığı bu yayın dizi kesilerek arada verilir idi…

Hiç kimse Erdoğan’ın konuşmasının atv ekranında verilmeyeceğini tahmin etmedi, edemezdi…

Ancak Canevim dizisinin 7. bölümü diğer tüm ana akım kanallarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yapılan 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı başladığında da devam etti.

Yani atv, hiç ara vermedi… Bu durum da tabii ki reytinglere yansıdı…

Canevim dizisi ilk kez reytinglerde birincilik elde etmeyi başardı.Diğer kanallarda Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşurken, tek farklı ekran atv idi ve izleyicilerin bir bölümü de diziyi izlemeyi tercih etti.

İşte atv’nin herkesi şaşkına çeviren bu tavrı sayesinde Canevim dizisi de tüm kişiler kategorisinde 4.21 izlenme oranı ve %14 izlenme payı elde ederek 100 program arasında birinci oldu.

Tabii ki bu durum atv ve Canevim dizisi için çok önemli bir gelişme. Çünkü Canevim dizisi reytinglerindeki sorun nedeniyle çok tartışılıyordu.

Bu hamle Canevim dizisinin reytinginin önümüzdeki hafta da yüksek gelmesini sağlar mı bilinmez…