Ana sayfa Dizi Haberleri atv yeni bir Sen Anlat Karadeniz peşinde ama her şey berbat olabilir!

atv yeni bir Sen Anlat Karadeniz peşinde ama her şey berbat olabilir!

tarafından ker_def
Bir Zamanlar Çukurova dizisi için büyük bir tehlikenin ilk işareti!

Televizyon Gazetesi

Yeni sezonun en flaş yapımlarından birisi Bir Zamanlar Çukurova…

Geçtiğimiz sezon Sen Anlat Karadeniz efsanesini oluşturan atv, yeni sezonda da aynı etkiyi Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle yapma peşinde.

Dizi gerçekten de çok iddialı bir yapım.

Ancak ortada bir sorun var. Bu sorunun sebebi ise yayıncı kanal atv.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise sezonun dikkat çeken dizilerini sektörün içinden gelen ve adını açıklamadığı bir isme sorduğunu yazdı ve şu detayı verdi:

“Bu sezon ilk bakışta hangi yapımlar dikkat çeker?” diye sordum. İki örnek verdi… Biri Atv’nin yeni işi ‘Bir Zamanlar Çukurova’. Fragmanı etkiliydi ve ister istemez akla ‘Hanımın Çiftliği’ geldi. Hatta, “Bir Orhan Kemal hikayesi daha olmaz mıydı?” diye soranlar olmuş. Senaryo tarafında Ayfer Tunç var, beklentiler yüksek. Bir filmi andırdığı yazılıp, çizildi. Kalemden nasıl çıkıyorsa, kime benzediği önemli değil. Bir de görüntü yönetmenine büyük iş düşüyor anladığım kadarıyla. Bazı işler imtihan niteliğindedir, ‘haydi konuştur bakalım’ dediklerinden… Arkadaşımın bir uyarısı daha vardı: “Bu iş iddialı ama Atv izleyicisi için zor olabilir.” Yani ağdalı ve fazla ‘sanatsal’ gelebilir seyirciye. Bunu da zaman gösterecek.”

atv yeni bir Sen Anlat Karadeniz peşinde ama her şey berbat olabilir! 7

Koloğlu’nun yazısında olduğu gibi sanatsal bir dizi atv ekranında izleyiciyi ne kadar tatmin edecek?

İşte soru işareti bu?

Beklentiler o kadar yüksek ki dizinin hata yapma lüksü yok.

Dizinin ilk fragmanı da oldukça etkileyiciydi ve izleyici çok başarılı bir yapımın geldiğini daha ilk sahnelerden anladı.

Dizinin hikayesi 1970’lerde geçiyor. Yapımcılığını TİMS&B Productions’ın üstlendiği dizide; Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç, Polen Emre, Mehmet Kara ve Serpil Tamur rol alıyor.

İŞTE TANITIM FİLMİ:

Genel Hikaye

Aşkı için öldürmeyi göze almış Yılmaz ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden Zülayha’nın hikayesi var Bir Zamanlar Çukurova’da.

Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir Hünkar’ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göza alan Demir de!

Ve elbette sınırsız aşkların coğrafyasında, geçmişten bugüne uzanan hesaplaşmalar, paylaşılamayan topraklar da!

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesi, zengin bir oyuncu kadrosuyla seyircinin karşısına çıkacak.