Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat ve Tuba Büyüküstün ikilisi bu sefer rakip değil, partner olabilir!

Beren Saat ve Tuba Büyüküstün ikilisi bu sefer rakip değil, partner olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü oyuncu Beren Saat ve Tuba Büyüküstün, son dönemde rekabet konusunda eski durumlarında olmasalar bile, yıllar öncesinde aralarındaki rekabet sürekli magazin gündeminde yer alıyordu.

Aslında iki oyuncunun birbirleri ile rekabet etme durumları ne kadar gerçekçiydi bilinmez ama, en azından magazin gündeminde yaptıkları projeler ve bu projelerin geri dönüşleri karşılaştırılarak rekabet ortamı oluşturulmuştu. Son dönemde iki oyuncu da nadiren projelerde yer alıyor ve seçici davranıyor.

Atiye dizisiyle Netflix platformunda yer alan Beren Saat’in yanı sıra, Tuba Büyüküstün’de Rise Of Empires Ottoman isimli Netflix dizisinin yanı sıra, Another Self isimli dijital dizide rol aldı. Tuba Büyüküstün ayrıca geçen sezon Neslihan Atagül’ün ayrılığının ardından Sefirin Kızı dizisinde de eski rol arkadaşı Engin Akyürek ile bir araya gelmişti.

Şimdi iki ünlü isim aynı diziden teklif aldı. Siyaha Bulaşan Kadınlar isimli yazar Büşra Cebe’nin kitabının dizi versiyonu Medyapım tarafından hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre de bu dizi için teklif yapılan kadın oyuncular arasında Tuba Büyüküstün ile Beren Saat de bulunuyor.

Beren Saat ve Tuba Büyüküstün ikilisi bu sefer rakip değil, partner olabilir! 19

Disney Plus’ın Türkiye operasyonu için birbiri ardına ünlü isimleri ekran yüzü yapmak istemesinin bir sonucu olarak, Tuba Büyüküstün ve Beren Saat de yeni dizi için teklif alan isimler oldu.

Cansu Dere’nin de aynı proje için düşünülen isimlerden birisi olduğu ortaya çıktı. Özer Feyzioğlu’nun yönetmen olarak yer alacağı yeni dizide; Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil isimli 7 kadının hikayesi anlatılacak. Bu kadınları canlandıracak isimlerin de çok iddialı kadın oyuncular olması bekleniyor.