Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin iddialı dizisi Okul Yolunda başlamadan dikkat çeken değişiklik!

Atv’nin iddialı dizisi Okul Yolunda başlamadan dikkat çeken değişiklik!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon ortası olmasına karşılık kanalların yeni dizi hazırlıkları bitmiyor. Final yapan dizilerini yerine yenilerini getirmeye çalışan kanallar arasında Atv de yer alıyor. Kanalın yeni dizisi Okul Yolunda’nın hazırlıkları da uzun süredir devam ediyor.

Dizi henüz başlamadı ama medyada Okul Yolunda ismiyle yer aldı. Ancak son gelen bilgilere göre dizinin ismi değiştirildi. Son tahlilde Okul Yolunda dizisinin ismi ‘Adı Sevgi’ oldu… Dizinin oyuncu kadrosu ise netleşti.

Koliba Film’in yapımcılığını üstlendiği Adı Sevgi dizisinin çekimleri henüz başlamadı. Bu süre içerisinde çekim için mekanlar düzenlenirken, aynı zamanda oyuncu seçimleri de büyük bir titizlikle yapıldı. Tam gaz süren hazırlıklar sonrasında çekimlerin de yakın zamanda başlaması planlanıyor.

Atv'nin iddialı dizisi Okul Yolunda başlamadan dikkat çeken değişiklik! 7

Yönetmenliğini Sadullah Celen’in yapacağı dizinin senaryosunu ise Filiz Alpgezmen yazıyor. Çekimler için tarih belirlenmişti ancak İstanbul’daki yoğun kar yağışı nedeniyle sete çıkılamadı.

Adı Sevgi dizisinin kadrosunda Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Hande Kaptan, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, İlker Sami Kılıç, Ozan Güçlü, Cenk Hakan Köksal, Oktay Korunan, Ece Koroğlu ve Serpil Gül yer alıyor. Dizide toplumun kanayan yarası çocuk yaşta evlilik ve şiddet konuları ön plana çıkartılıyor.