Ana sayfa Dizi Haberleri atv’den Kimse Bilmez dizisi için ilginç taktik!

atv’den Kimse Bilmez dizisi için ilginç taktik!

tarafından zk zk

atv’nin yaz sezonundaki iddialı dizisi Kimse Bilmez, kısa bir süre önce yayına başlamıştı.

Salı akşamları ekrana gelen dizinin ilk iki bölümü yayınlandı. Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri’nin başrolünde oynadıkları diziyle ilgili atv’den farklı bir taktik geldi.

Baba Yapım imzalı ve Kartal Çidamlı ile U. Hakan Eren’in yönetmenliğini yaptığı dizinin bugün (29 Haziran Cumartesi) saat 10:00’da yayınlanacağı öğrenildi.

Diziyi kaçıranlar, izleyemenler için bir fırsat olan bu yayının, aynı zamanda yaz döneminde reytingleri diri tutmak için bir karar olduğu düşünülüyor.

Dram, aksiyon ve maceranın eksik olmadığı Kimse Bilmez, star olma hayalleri kuran genç ve güzel Sevda’nın, esrarengiz bir geçmişe sahip Ali’nin hayatını nasıl değiştireceğini, kendilerini nasıl sıra dışı bir aşkın içinde bulacaklarını ve çevrelerinde gelişen olayları anlatıyor.

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

Kimse Bilmez, her Salı saat 20.00’de atv’de!