Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde izleyici bir karaktere fena halde gıcık!

Zümrüdüanka dizisinde izleyici bir karaktere fena halde gıcık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinde devir değişti, Yeşilçam filmlerine ne çok benzedi! Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Zümrüdüanka dizisi, Cumartesi akşamları ekranın sevilen bir draması pozisyonunda… Dizinin gidişatı Yeşilçam filmlerine benzemeye başladı. İlk başta esas oğlanın peşinden güzel kız koşuyordu. Şimdi ise güzel kızın peşinden esas oğlan koşuyor… Tam bir Yeşilçam hikayesi formatı gibi…

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümleri heyecanla izleyicileri ekran başına oturtuyor. İlk başta Serhat, Zümrüt’e yüz vermezdi. İzleyiciler de bu duruma kızardı. Şimdi ise Zümrüt, pas vermiyor. Bu sefer izleyiciler, ‘hak yerini buldu’ diye düşünüyor…

Bir dizi hayranı, “Zümrüt, Serhat’ın peşinden koşarken o yüz vermedi. Şimdi de Serhat peşinden koşuyor, Zümrüt pas vermiyor” diyerek duruma espri kattı. Başrol karakterleri acaba ne zaman yeniden buluşacak ,izleyici merak ediyor. Tabii ki senaryo gereği işi uzatmak zorundalar, yani yakın zamanda bu buluşma gerçekleşmeyecektir.

Selim Bayraktar’ın canlandırdığı Abbas karakteri ise dizide iyice sivrildi. Kötülüğün temsilcisi gibi… İzleyiciler de bu karaktere fena halde gıcık olmaya başladı. Sosyal medya yorumlarında “Şu Abbas’ı birisi öldürsün artık, sinir bozmaya başladı” diye yorumları görebilirsiniz.

Zümrüdüanka dizisinde izleyici bir karaktere fena halde gıcık! 7

Ayrıca dizide sivrilen başka karakterler de var. Suhandan ve Hamit, artık izleyicilerin yeni gözdesi oldu. Pelin Abay ve Doğukan Güngör adeta başrollerden rol çalar pozisyonda. Zümrüdüanka dizisinde işler iyi gidiyor. Reytingler geçen sezonu aratsa da yine de ayakta kalmasına yetiyor.

24 Ekim Cumartesi akşamı da Zümrüt’ün kaçtığı, Serhat’ın kovaladığı sahnelerle dolu 16. bölüm yayınlanacak. Yeni bölümden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.