Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Akıncı dizisi ince bir çizgide ya çok sevilecek, ya da çok eleştirilecek!

atv’nin Akıncı dizisi ince bir çizgide ya çok sevilecek, ya da çok eleştirilecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Türk dizi tarihinde kahramanlık öykülerine fazla rastlanmaz. Çünkü bu işi doğru bir çizgide yürütmek zordur. Ayrıca birçok eleştiriyi göğüslemek, sosyal medyada da trollerin dalga geçme ve kötüleme davranışlarını sineye çekebilmek gerekir. Akıncı dizi de çok ince bir çizgide yayın hayatına başlayacak.

atv’nin Ocak ayında yayınlayacağını duyurduğu dizinin başrollerinde Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi bulunuyor. “Hiçbir suç cezasız kalmaz” sloganı ile yola çıkan Akıncı dizisinin ilk fragmanları aslında büyük ilgi gördü. İzleyiciler meraklandı. Ağustos ayından bu yana ekibin yoğun ve titiz bir çalışma yaptığı da biliniyor.

Hem Şükrü Özyıldız hem de Büşra Develi, böyle farklı bir yapımla ekrana gelecek olmanın heyecanını da yaşadıklarını röportajlarını anlatmıştı. Akıncı, Şükrü Özyıldız için gelecekte gururla bahsedeceği bir dönüm noktası da olabilir…Ancak dizini kahramanlık öyküsü anlatma noktasında vermesi gereken önemli sınavlar var.

atv'nin Akıncı dizisi ince bir çizgide ya çok sevilecek, ya da çok eleştirilecek! 7

Her şeyden önce ekibin dikkatli ve titiz bir çalışma yaptığı yayınlanan fragmanlardaki görsellikten anlaşılıyor. Bunun bozulmaması şart. Yani her bölüm Akıncı adına görsellik konusunda büyük bir sınav olacak.

Hikayenin temposunun yüksek olması, aksiyon sahnelerinin bol olması sonucunu getirecek. Bu da çekimlerin ne kadar zorlu olacağını ve stok yapılmadan böyle bir dizinin yayına getirilmesinin de çok akıllıca olmayacağını gösteriyor.

Sosyal medyada Akıncı dizisi hakkında olumlu veya olumsuz birçok yorum var. Dizi daha başlamadan eleştirenler de var. Ancak bu artık günümüzün gerçeği. Herkes fikrini sosyal medyada yayabiliyor ve bunu engellemenin bir yolu yok. Ancak dizinin şimdiye kadar yayınlanan fragmanları farklı ve ekranda sevilebilecek bir yapım olabileceğine işaret ediyor.

Akıncı dizisi yayında kaldığı süre boyunca çok ince bir çizgide hareket edecek. Ya izleyici çok sevecek, ya da sosyal medyada çok eleştiri gelecek.

Çünkü kahramanlık hikayesi anlatmaya çalışmanın böyle bir zorluğu var.