Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yarış yapmıyor, aksine ders veriyor!

Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yarış yapmıyor, aksine ders veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranındaki dizi yarışlarında Salı akşamları iki önemli yapım dikkatleri çekiyor. 6. sezonunu geçerin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ve bu sezonun en başarılı yapımı olarak öne çıkan TRT1’in Masumlar Apartmanı…

Her iki dizi de farklı izleyici gruplarına hitap ediyor ve çok da başarılı işlere imza atıyor. Masumlar Apartmanı reytinglerini her geçen hafta bir miktar daha yukarı çıkarmayı sürdürüyor. 11-15 arası oranları elde eden dizi, sezonun en başarılı yapımı olduğunu da bu sonuçlarla ilan etmiş durumda.

Dizinin dün akşam 14. bölümü yayınlandı. Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah gibi güçlü isimler, oyunculuk performansları ile izleyicileri duygudan duyguya sürüklüyor. Dizinin farklı hikayesi, gerçek hayattan alıntılanmış olması da önemli bir konu… Hikayenin farklılı ve ilginç konseptiyle de Masumlar Apartmanı adeta ekrandaki birçok diziye hikayenin ne kadar önemli olduğunu anlatıyor. Tabii ki oyuncuların karakterlerin duygularını izleyicilere geçirmedeki performansları da bir başka ders olarak dikkat çekiyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise ilk 5 sezonda öyle istikrarlı bir gidişat sergiledi ki, dizi için 6. sezonda da başarılı olmama gibi bir durum yoktu. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sanem Çelik gibi isimlerle yoluna devam eden diziye, Pelin Akil de yeni sezonda katıldı.

Hem hikayesindeki değişiklikler hem yeni karakterler hem de heyecanın hiç bitmediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, salı akşamları Masumlar Apartmanı’ndan sonra günün en çok izlenen ikinci yapımı konumunu da koruyor.

Haftalardır hem Masumlar Apartmanı hem de EDHO, sektöre adeta ders veriyor. Her ikisi de hikayesi ve başarılı oyunculukları ile yükseliyor, heyecan hiç eksik olmuyor ve merak ettiriyor; izleyiciler de hakkını teslim edip reytingleri adeta yağdırıyor.

EDHO 9-10 arası reyting oranlarında ve sezonun yine en başarılı işlerinden birisi olmayı sürdürüyor. Her iki diziden de diğer yapımların alacağı birçok ders var.

Salı reyting rekabetinde Baraj yükselişiyle göz doldururken, 7’li oranlara doğru bir sıçrama yaptı. Hekimoğlu ise 5’li oranlara doğru ilerledi ve bu hafta Baraj gibi olumlu ilerleme sağlayan bir başka yapım oldu.

İşte 15 Aralık Salı akşamı yayınlanan tüm programlar içinde ilk 10’da yer alanlar listesi:

Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yarış yapmıyor, aksine ders veriyor! 3