Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin bir dizisi var ki, ‘ben bittim’ diyor! atv ise ‘hayır yaşatacağım’ diye ısrar ediyor!

atv’nin bir dizisi var ki, ‘ben bittim’ diyor! atv ise ‘hayır yaşatacağım’ diye ısrar ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazar akşamları yayınlanan Maria ile Mustafa dizisinin çekimleri Kapadokya’da devam ediyor. Hilmi Cem İntepe, Tamer Levent ve Jessica May’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 15 bölümü yayınlandı.

Belki da atv’nin bugüne kadar en çok desteklediği dizi olabilir… İlk başladığı günden bugüne reytingleri düzelmeyen dizinin AB ve ABC1 gruplarında çok düşük oranlarına katlanan atv, sadece totaldeki bir miktar yükselişine umut bağlamıştı.

Aslında hikayesi atv izleyicilerine uygun bir hikaye olmasına rağmen, Maria ile Mustafa dizisi nedense bir türlü izleyiciden beklediği ilgiyi göremedi. 3’li oranlardaki total performansı da olmasa dizinin devam etmesi pek de mümkün değil.

Ancak yine de atv, yapıma o kadar destek çıktı ki haftalardır bu düşük reytinglere rağmen ekranda tutmakta kararlı. atv’nin yeni dizileri gelince Maria ile Mustafa’nın ekranda kalma şansı yok.

Diziye sosyal medyada da ciddi bir destek yok. Dün akşamki sosyal reytinglerde 1063 ileti ile son sırada yer alan dizinin izleyici kitlesi de sosyal medyada güçlü bir destek sunmuyor. Tabii ki sosyal medyanın televizyon reytinglerine bir etkisi yok ama yine de etkileşim noktasında önemli bir veri olarak kabul ediliyor.

atv'nin bir dizisi var ki, 'ben bittim' diyor! atv ise 'hayır yaşatacağım' diye ısrar ediyor! 6

Ancak şu aşamada atv’nin diziden vazgeçmediğini gözlemliyoruz. Maria ile Mustafa’nın 16. yeni bölümü 20 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak.  Neler olacağı ile ilgili ilk detaylar da ortaya çıktı.

İşte 16. yeni bölümden ilk görüntüler: