Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza olay sahne ile reytinglerde Kefaret’i geçti! Maria ile Mustafa can çekişiyor! Menajerimi Ara fena değil!

Arıza olay sahne ile reytinglerde Kefaret’i geçti! Maria ile Mustafa can çekişiyor! Menajerimi Ara fena değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle buluşan 5 dizi var… Show TV’de Arıza, Fox TV’de Kefaret, atv’de Maria ile Mustafa, Star TV’de Menajerimi Ara ve TRT1 ekranında da Tövbeler Olsun izleyicilerle buluşuyor.

Diziler arasındaki müthiş yarışta, 4 haftadır çok başarılı bir çıkış yapan Kefaret, Arıza’yı birincilikten etmişti. Kefaret’in bu çıkışına dün akşam Arıza’dan güçlü bir yanıt geldi. Ayça Ayşin Turan’ın canlandırdığı Halide karakterinin vurulduğu Arıza’nın 14. bölümü totalde en çok izlenen dizi olmayı başardı. Böylelikle Show TV dizisi geçen haftalarda birinciliği kaptırdığı rakibinden rövanşı aldı.

Ancak Fox TV dizisi Kefaret, AB ve ABC1 gruplarında hala en çok izlenen dizi. Arıza da bu kategorilerde hemen Kefaret’in ardından en çok izlenen ikinci dizi konumunda. Pazar dizi rekabetinin bu iki yapım arasında geçtiği net…

Arıza olay sahne ile reytinglerde Kefaret'i geçti! Maria ile Mustafa can çekişiyor! Menajerimi Ara fena değil! 8

Menajerimi Ara dizisi AB grubunda iyi sonuçlar alırken, total ve ABC1’de daha da düşük oranlara geldi. Gün değiştirdikten sonra iyi bir çıkış yakalayan dizinin bu durumu sürdüremediğini ve 4’lü reyting oranlarına sıkıştığı da görülüyor…

atv’de yayınlanan Maria ile Mustafa dizisi totalde bir miktar iyi görünse de AB grubunda adeta yok hükmünde… ABC1’de de oldukça düşük reytingler geliyor. Dizinin ayakta kalması tamamen atv’nin verdiği destek sonucu. İlk 15 bölümü yayınlanan Maria ile Mustafa’nın durumunun iç açıcı olmadığı ortada.

Tövbeler Olsun isimli TRT1 dizisinin de reytingleri düşük geliyor. Kendi kitlesini oluşturan dizi, TRT’nin diğer projelerinin gelmesi ile birlikte bu oranlarla ömrüne devam etmekte zorlanacaktır.

İşte 13 Aralık Pazar akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Arıza olay sahne ile reytinglerde Kefaret'i geçti! Maria ile Mustafa can çekişiyor! Menajerimi Ara fena değil! 9