Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin daha 2 bölüm yayınlanan yeni dizisi şoke etti, dizi final yolunda ilerliyor!

atv’nin daha 2 bölüm yayınlanan yeni dizisi şoke etti, dizi final yolunda ilerliyor!

tarafından ker_def
Kocaman Ailem dizisi büyük hayal kırıklığı yarattı!
Televizyon Gazetesi Analiz

atv ekranlarında 2. bölümü 14 Haziran Perşembe akşamı izleyicilerle buluşan Kocaman Ailem dizisinin reyting sonuçları, beklentilerin çok altında kaldı.

Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil, Çağla Demir, Özge Özder, Çağrı Çıtanak, Gülçin Hatıhan, Necmi Yapıcı, Berkay Tulumbacı, Zuhal Yalçın gibi isimleri kadrosunda bulunduran atv’nin yeni dizisi, reyting sonuçlarıyla çok şaşırtmakta…

Dizinin 2. bölümü tüm kişilerde 1.73 reyting ve 6.05 izlenme payı ile ancak 24. sırada yer alabildi.

AB Grubunda ise 1.23 reyting ve 4.91 izlenme payı ile 25. sırada kendisine yer bulabilen dizinin elde ettiği sonuçlar erken final ihtimalini gündeme getirdi.

Yaz dizilerinin reytinglerde düşük kalması kabul edilebilir bir durum ancak, 2 reytinge bile uşamaması atv için ciddi bir sorun teşkil ediyor.

Kocaman Ailem dizisi 7 Haziran tarihinde izleyici ile ilk kez buluşmuştu. 1. bölümün reyting de düşük gelmişti. Tüm kişilerde 1.77 reyting ve 4.91 izlenme payı ile 28. olabilen dizi, AB grubunda 1.29 reyting ve 3.60 izlenme payı elde ederek 29. sırada yer alabilmişti.

İlk iki haftalık performansı çok kötü olan dizinin erken final yapması kimseyi şaşırtmayacaktır.

atv'nin daha 2 bölüm yayınlanan yeni dizisi şoke etti, dizi final yolunda ilerliyor! 7

KOCAMAN AİLEM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Genel Hikaye

Pastırma ve sucuk fabrikası sahibi Hulusi, geçirdiği kaza sonucu ölümün soğuk nefesini ensesinde hisseder ve bunların başına neden geldiğine dair bir vicdan muhasebesine girişir. Geçmişte kalplerini kırdığından ahlarını aldığını düşündüğü üç kadını bulması için oğlu gibi sevdiği Demir’i görevlendirir. Hulusi’nin sadece helalleşmek için yeniden bir araya geldiği üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmesiyle artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.