Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin iki dizisi birden final yapıyor!

Atv’nin iki dizisi birden final yapıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv kanalında yayınlanan iki dizinin sonu göründü! Final yapmaya hazırlanan dizilerin müdavimleri sosyal medyadan isyan ediyor.

Peki hangi diziler bunlar:

Bu sezon başında ekranlara gelmeye başlayan ve Yapımcılığını Ali Gündoğdu & Süreç Film’in üstlendiği Cennetin Gözyaşları dizisi ekrana veda ediyor.

Atv'nin iki dizisi birden final yapıyor! 8

Yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı dizi için Atv final kararı aldı. Dizinin başrollerinde Almila Ada, Berk Atan ve Esra Ronabar yer alıyordu.

ATV’nin bir Kore formatından uyarladığı ‘Cennet’in Gözyaşları’ dizisi, sezon sonunda final yapacak. Reytinglerde bir türlü istenen başarıyı yakalayamayan dizi, yeni sezonda ekranda olmayacak. Dizi 10 Haziran’daki 36. bölümüyle veda edecek.

Atv'nin iki dizisi birden final yapıyor! 9

Bir diğer dizi de Kanatsız Kuşlar. Yayına bu sezon başlayan dizi, önce yüksek reytingleriyle şaşırtmıştı. Dizinin sezon sonuna doğru kan kaybettiği, karşısına gelen dizilere direnemediği görüldü.

Gittikçe düşen reytinglerle birlikte tıkanan hikayesi de izleyiciyi sıkmaya başlamıştı. Kanatsız Kuşlar da Atv’nin final kararı aldığı diziler arasında.

Perşembe akşamları yayınlanan dizi, bu hafta 46. ve son bölümüyle ekrana gelecek.