Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi büyük bir hatanın eşiğinde! Eğer düşünülen doğruysa geçmiş olsun!

Kadın dizisi büyük bir hatanın eşiğinde! Eğer düşünülen doğruysa geçmiş olsun!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kadın dizisi dün akşam 30. bölümüyle ekrana geldi. Dizide Sarp’ın artık ortaya çıkmasını bekleyen izleyici yine büyük hüsran yaşadı!

Bir şekilde Enver’in de öğrenmiş olması, ümitleri bir nebze arttırmıştı. Ancak Hatice ve Jale’nin engellemesiyle o da söyleyemedi.

Ancak Sarp’la görüşmek için Şirin’e baskı yaptı. Sarp görüşmeyi kabul etti. Şimdi herkes bu sahneyi heyecanla bekliyor.

Jülide de Bahar ve çocukları görmeye geldi. Ancak Bahar’ın sevinçle karşıladığı bu ziyaretin ardında, aslında Jülide’nin Pırıl’a yaptığı şantaj vardı. Yani Jülide cephesinde Bahar ve Sarp’ın iyiliğine bir durum olmayacak!

Tek ümit Enver dede. Ancak o Bahar’a söyleyebilir ve görünen o ki 31. bölümde Enver dedenin başına bir iş gelecek.

Öğrendiği gerçeği Bahar’dan saklamakta zorlanan Enver’in sıkıntısı her halinden belli oluyor. Bahar da farkediyor. Ancak büyük azap yaşayan Enver, önce Sarp’la görüşmeyi bekliyor. Bu sırrı Bahar’dan saklamak için psikolojisi de iyice yıpranan Enver’in kalbi sıkışıp duruyor.

 

Kadın dizisi büyük bir hatanın eşiğinde! Eğer düşünülen doğruysa geçmiş olsun! 7

İşte 31. bölümde gecenin karanlığında sokaktan çıkan Enver’le ilgili gelen haberi duyan Hatice onun öldüğünü düşünüyor. Bahar da Enver’in başına bir şey geldiğini söylerken hıçkırıklara boğuluyor.

Enver sadece bu yüke dayanmayıp fenalaşmış olabilir ya da Pırıl’ın babası Suat’ın Enver’in Sarp’ı öğrendiği haberinden sonra ona hazırladığı bir tuzağa düşmüş ve ölmüş de olabilir. Ne olduğunu gelecek hafta hep birlikte göreceğiz.

Ancak sosyal medyada kıyamet çoktan koptu bile! İzleyici, bu kadar iyi ve diziye bambaşka yön veren bir karakterin yok edilmesine çok büyük tepki veriyor. Diziye ivme katmak adına Enver dedeyi öldürme fikrinden hiç hoşlanmadığı gibi, bir daha izlemeyeceğini söyleyenler bile var.

Senariste kızan ve tepki veren izleyicilerin en büyük umudu, Enver’e bir şey olmamış olması. Diziyi uzatmak adına Enver’in kurban edilmesine kimsenin gönlü razı değil.

Böyle bir durumun çok yanlış olacağını belirten izleyicilerden birinin söyledikleri pek çok kişinin eleştirisini de özetliyor aslında: “Eğer Enver abi ölürse izlemem daha ve bu senaristi hiç affetmem…Umarım onu öldürmek gibi bir yanlış yapmamışsınızdır!” Dizilerde hep iyilerin öldürüldüğünü söyleyen izleyenlerin çoğunluğu “Bu kez iyilik kazansın” mesajını veriyorlar.

Dizide yeterince dram var zaten. Dizinin müdavimleri bir de işin içine mafyavari durumların girmesinden zaten hoşnutsuz. Olayın Enver’in öldürülmesine getirilmesi ise, diziyi çok kötü bir viraja sürükleyecek gibi duruyor.

Muhtemelen heyecan yaratmak amacıyla Enver dede rahatsızlanacak. Ancak ölmeyecek. Çünkü bu kadar sevilen bir karakterin sırf Sarp’ın ortaya çıkmaması için harcanması, ‘Sarp gelsin’ diyenleri bile mutlu etmeyeceği aşikar! Herhalde senarist de bunu hesaplıyordur.

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Çünkü Enver’in varlığı dizideki dürüstlüğün, insanlığın, samimiyetin, fedakarlığın, iyiliğin varlığını temsil ediyor adeta. Bu nedenle Sarp’la Bahar bir araya gelse bile, Enver’in öldürülmesi, bu aşka da büyük gölge düşürecek. Ne Bahar ne de Sarp kendilerini asla affedemeyecekler. Tabii diziyi izleyenler de!

Bakın bir izleyici ne diyor: “Bu ne saçma bir fragman böyle! Yani Baha’ın Sarp’a ulaşması için dünyalar iyisi bir insanın olmesi mi gerekli ? Sarpla Bahar’ı buluşturun da artık siz de kurtulun bizde kurtulalım!”

Sosyal medyada çığ gibi büyüyen bir “Enver dede ölmesin” yorumları yapılmaya devam ediyor. İzleyici korktuğunun başına gelmemesi için yorum üstüne yorum yağdırıyor.

Bu gelişmeden sonra Sarp’ın ortaya çıkması, neden tehlikede olduğu falan da dizinin izleyicilerinin umurunda değil. Bir izleyicinin tepkisini şöyle ortaya koyuyor: “Yeter artık Baharın yanında kimseyi bırakmayın oldu olacak amma uzattınız❗ Başlarım Sarp’ınıza da saklanmak zorunda kaldığı seylere de ❗ İnsanları bıktırdınız, dizinin tadı tuzu kaçtı! Çok sıktınız artık ❗”

Bir başka yorum da herkesin ortak fikri gibi: “Ya Enver Abi bu dizinin Gül’ü..o ölürse büyük eksiklik olur ? Ayrıca iyiler kazansın..herkes hakettiğini alsın.!”

Kadın dizisinin Sarp için Enver’i kurban etmesi, büyük bir hataya düşmesine neden olacak gibi görünüyor bu yorumlardan sonra.

İşte 31. bölüm tanıtımı: