Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri atv’nin Kardeşlerim dizisinin afişi de ortaya çıktı!

atv’nin Kardeşlerim dizisinin afişi de ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Başrollerinde Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Celil Nalçakan, Ahu Yağtu’nun yer aldığı “Kardeşlerim” dizisinin ilk yayın tarih belli oldu. Dizi Cumartesi akşamları ekranda yerini alacak.

Gönül Dağı, Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı ile aynı akşam yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisinin afişi de yayınlandı.  Güçlü bir dram hikayesi ile izleyici karşısına çıkacak olan dizi, yüksek beklentilerle yayın hayatına başlıyor… Cumartesi akşamları dram izlemek isteyenler için de iyi bir alternatif olacak gibi duruyor. Dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu var.

atv'nin Kardeşlerim dizisinin afişi de ortaya çıktı! 7

Oyuncu kadrosunda; Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun,Aylin Akpınar, Cihan Şimşek, Onur Seyit Yaran, Simge Selçuk, Murat Onuk, Melis Minkari, Gözde Türker, Recep Usta, Damlasu İkizoğlu, Güzin Alkan, Sabahattin Yakut, Kaan Sevi, Yunus İmga gibi oyuncuların yer aldığı “Kardeşlerim” dizisi daha yayınlanmadan sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasına girdi.

Senaryosunu Gül Abus Semerci’nin yazdığı, Serkan Birinci’nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı NGM Yapım’ın merakla beklenen dizisi “Kardeşlerim” 20 Şubat Cumartesi 20:00’da Atv’de yayın hayatına başlıyor.