Ana sayfa Sosyal Medya Yemin dizisiyle parladı, Sol Yanım ile ışık saçtı, Özge Yağız için starlık yolu açıldı!

Yemin dizisiyle parladı, Sol Yanım ile ışık saçtı, Özge Yağız için starlık yolu açıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Star TV ekranlarında genç oyuncuları, iyi bir hikaye etrafında buluşturan Sol Yanım dizisi, Star TV’nin hatalı kararının kötü etkilerini yaşamaya devam ediyor. Seni Çok Bekledim için günü değiştirilen ve çarşamba akşamları yayınlanan son 3 bölümde düşük reytingler alan Sol Yanım için umutlar çok azaldı.

Dizinin bu reytinglerle devam edebilmesi pek de mümkün görünmüyor. Star TV daha önce İyi Günde Kötü Günde dizisini daha 6. bölümdeyken reytingleri düşünce hemen yayından kaldırmıştı. Ancak Sol Yanım dizisine daha sabırlı davranıyor, çünkü hatanın büyüğünü kanalın yönetimi yaptı ve Sol Yanım devam edebilecek bir yapım iken, şimdi çok düşük reytinglerle ekranda kalma savaşı veriyor.

Sol Yanım dizisi adına umut ışığının azaldığı bir dönemi yaşıyoruz. Ancak başrolde yer alan, Serra karakteri ile milyonları etkileyen Özge Yağız için bu henüz kariyerinin başlangıcını temsil ediyor. Kanal 7’deki Yemin dizisinde Reyhan karakteri ile parlayan oyuncu, ilk kez ana akım medyada bir dizide başrolde yer aldı.

Yemin dizisiyle parladı, Sol Yanım ile ışık saçtı, Özge Yağız için starlık yolu açıldı! 8

İyi bir çıkış yakalayan oyuncu, hem diksiyonu hem de inandırıcı oyunculuğu ile şimdiden göze girdi. Özge Yağız’ın ileride birçok projeden başrol teklifi almasının da öne açılmış oldu. Türkan Şoray’a benzetilen ve onun tahtına da aday olabileceği ifadeleri bile sosyal medyada yapılıyor. Ancak bu değerlendirmeler henüz altı boş.

Özge Yağız’ın Türkan Şoray ile tanışma arzusu da olduğu ortaya çıktı, ancak önce oyunculuğunun altını dolduracak birçok farklı rolde yer alarak kendini kanıtlaması da şart.

Çevresinden Türkan Şoray’ın tahtına aday olabileceği değerlendirmeleri alan oyuncu, ünlü sanatçı ile tanışmayı iple çekiyor. Yağız, “Çevremdekiler bunu her söylediğinde, değişik gülümsemenin suratıma yayıldığı bir hale büründüğümü fark ediyorum” açıklamasında bulundu.

Yemin dizisiyle parladı, Sol Yanım ile ışık saçtı, Özge Yağız için starlık yolu açıldı! 9

Özge Yağız, henüz yolun çok başında. Şimdiye kadar da her şeyi doğru yaptı. Mütevazi tavırları, sempatikliği, kendini işine vermesi ile dikkat çeken oyuncu, Gökberk Demirci ile de aşk yaşıyor. Yemin dizisindeki rol arkadaşı ile sette başlayan aşk kıvılcımları gönülleri yakınca anlaşılan diziden ayrılmak şart olmuş. Şimdi iki genç oyuncu evlilik planları da yapıyor.

Özge Yağız adına kariyerinin ve hayatının en özel döneminin daha başlarında olduğunu söylemek yanlış olmayacak.