Ana sayfa Dizi Fragmanları ATV’nin reytinglerde bir türlü tutmayan dizisi Hakim’de büyük değişiklik!

ATV’nin reytinglerde bir türlü tutmayan dizisi Hakim’de büyük değişiklik!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin, ABD’de yayınlandığı dönem büyük ses getiren Your Honor isimli diziden uyarladığı Hakim dizisi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle çok güçlü geldi. Ancak kanalın büyük tanıtımlar yaparak ekrana getirdiği dizi gerçek bir hayal kırıklığı oldu. Dizi reytinglerde bir türlü istediği çıkışı yapamadı.

Hakim dizisi pazartesi günü beşinci bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan tanıtımında yine çok heyecanlı sahnelerin izleyiciyi beklediği anlaşılıyor. Gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken Ömer Arif ve Ozan iyice köşeye sıkışıyor.

Hakim’in yeni bölümüyle alacağı reyting oranı merakla beklenirken dizide önemli bir değişikliğin meydana geldiği belirtiliyor. İddiaya göre Hakim’in yönetmeni Süleyman Mert Özdemir, yeni gelen bir teklif nedeniyle diziden ayrılıyor. Yerine gelecek isimle ilgili ise henüz bir bilgi yok.

Her ne kadar eski yönetmene teklif geldiği için ayrıldığı belirtilse de izleyicilerin aklına Özdemir’in dizinin kötü reytingleri nedeniyle ayrılıp ayrılmadığı sorusu geliyor. Yeni gelecek yönetmenin reytinglerin artırılmasını sağlaması da umuluyor.

ATV'nin reytinglerde bir türlü tutmayan dizisi Hakim'de büyük değişiklik! 7

Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Ebru Özkan, Yurdaer Okur ve Hasibe Eren gibi çok güçlü isimlerle dört hafta önce ilk bölümüyle ekrana gelen Hakim, reytinglere oldukça vasat bir giriş yaptı. Bu süreçte çok iddialı hikayesine rağmen reytinglerini bir türlü yükseltemedi.

Hakim dizisinin başarısızlığının sebebi zamanlama hatası olarak gösteriliyor. İlk bölümü 4 Nisan’da yayınlanan dizi havaların ısınmaya başladığı, Ramazan ayının geldiği ve tüm dizilere yansıyan izleyici kaybının net bir şekilde reytinglere yansıdığı bir dönemin başlangıcına denk geldi. Ramazan ayı ile birlikte de Hakim dizisinin izlenme oranı tahmin edilenin altında gerçekleşti.