Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz sosyal medyada hayran olduğu iki ismi paylaştı!..

Dilan Çiçek Deniz sosyal medyada hayran olduğu iki ismi paylaştı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Televizyon ekranlarına en son Alev Alev dizisi ile gelen Dilan Çiçek Deniz sonrasında da hiç boş durmadı, iki dijital projede yer aldı.

Güzel oyuncu, Netflix için çekilen Gidenler isimli filmde, BluTV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisindeki partneri Burak Deniz ile birlikte rol aldı.

Gidenler filmi için imaj değiştiren ve saçlarını sarıya boyatan oyuncu, kısa bir süre önce yine eski rengine dönerek yeni dizisi Kusursuz Kiracı için imajını yeniden değiştirdi.

Gerek iş yaşamı, gerek evlilik hazırlığı yaptığı İrlandalı sevgilisi Thor Saevarsson ile ilişkisi ile magazin gündeminden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündem oluyor. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı son paylaşımında anne ve babasının gençlik fotoğraflarına yer verdi.

Dilan Çiçek Deniz sosyal medyada hayran olduğu iki ismi paylaştı!.. 8

Dilan Çiçek Deniz, anne ve babasının pek çok fotoğrafını yayınladığı paylaşımına; “Dünyanın en cool anne ve babasına sahip olduğum için ve epey duygusal olduğum için annem ve babamın ben doğmadan önceki fotoğraflarını paylaşmak istedim. Anne, baba size sormadan bu fotoğrafları paylaştığım için hiç üzgün değilim çünkü harikasınız ve en sevdiğim insanlarsınız. Şerefe be size…” notunu düştü.

Dilan Çiçek Deniz sosyal medyada hayran olduğu iki ismi paylaştı!.. 9

Dilan Çiçek Deniz’in annesine benzerliği hayranlarını şaşırttı. Takipçileri fotoğraflara, ‘Sen de onlar gibi harikasın’ şeklinde pek çok yorumda bulundular.

Dilan Çiçek Deniz yeni projesi  Kusursuz Kiracı’da ‘Mona’ isimli bir karaktere hayat verecek. Çekimleri başlayan dizide ünlü oyuncuya başrolde Serkay Tütüncü eşlik ediyor.