Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Gökçe Bahadır’ın bayram romantizmi!..

Oyuncu Gökçe Bahadır’ın bayram romantizmi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ‘Azra’sı sevilen oyuncu Gökçe Bahadır,  25 Şubat’ta nikâh masasına oturduğu müzisyen eşi Emir Ersoy ile sosyal medyada paylaştığı romantik fotoğraflarla hayranlarının Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Sezen Aksu’nun proje albümünde birlikte çalışıp, aşk yaşamaya başlayan Gökçe Bahadır ile müzisyen Emir Ersoy, geçtiğimiz şubat ayında dünya evine girdi. Ünlü çift, İzmir Alaçatı’da yakın aile ve arkadaşları arasında düzenlenen törenle mutluluğa ‘Evet’ dedi.

Sosyal medyada takipçilerinin Ramazan Bayramı’nı kutlayan güzel oyuncu paylaşımına, “Aşk olsun öncelik. Yaşadığımız zor günlerin ardından sevmek, sevilmek olsun. Herkese iyi bayramlar dilerim” yazdı.

Oyuncu Gökçe Bahadır'ın bayram romantizmi!.. 7

Kısa sürede binlerce beğeni alan ikilinin el ele olduğu paylaşıma çok sayıda yorum geldi. Emir Ersoy da fotoğrafın altına, ‘Olsun sevgilim’ notunu düştü.

Gökçe Bahadır evlendikten sonra verdiği bir röportajda, Evliliğin iyi gittiğini söyleyerek, “Her şey yolunda. Hiç vakit bulamıyorum ne evde ne de Emir ile zaman geçirmeye. Çok yoğun çalışıyorum.  Evlendikten sonra doğru dürüst vakit geçiremiyorum” açıklamasını yapmıştı. Ünlü çift iş yoğunluğundan dolayı balayına da gidememişti.