Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nın İtalya’daki setinde manzara bir harika

ATV’nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nın İtalya’daki setinde manzara bir harika

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Seray Kaya ve Berk Oktay’ın bir araya geldiği Bir Küçük Gün Işığı dizisinin çekimlerine İtalya’da başlandı. Dizinin setinden gelen ilk fotoğraflar heyecanı artırdı.

ATV kış sezonunda yeni bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Hazırlıkları uzun süredir devam eden Bir Küçük Gün Işığı dizisinin çekimlerine birkaç gün önce İtalya’da başlandı. Venedik şehrinde gerçekleştirilen setten ilk fotoğraflar da paylaşıldı.

ATV’nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nın İtalya’daki setinde manzara bir harika 8

Fotoğraflarda, Berk Oktay Venedik’te bir gondolda görünürken izleyicileri çok romantik sahnelerin beklediği de anlaşıldı. Son dönemlerde çok sevilen iki oyuncu olan Seray Kaya ve Berk Oktay, ATV’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi olan Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle eylül ayında izleyici karşısına çıkacak.

En son Mahkum dizisinde bir avukatı canlandıran Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde bu kez düğün organizasyonları yapan Elif isimli bir karaktere hayat verecek. Farklı bir rolle izleyici karşısına gelmeye hazırlanan oyuncunun yeni rolüyle izleyiciyi bir hayli şaşırtacağı belirtiliyor.

ATV’nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nın İtalya’daki setinde manzara bir harika 9

Savaşçı dizisindeki başarılı performansının ardından izleyenleri çok şaşırtarak Yasak Elma’da bambaşka bir karaktere hayat vermişti Berk Oktay. Oyuncu Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Fırat Soykök karakteri ile ekranlara gelecek. Berk Oktay, Küçük Bir Günışığı dizisinde başarılı bir işadamını canlandıracak.

NGM Media tarafından hazırlanan dizinin hikayesini Evren Heptürk yazdı. Dizinin yönetmeni de çok iddialı. Bir Küçük Günışığı dizisinin yönetmenliğini üstlenen Emre Kabakuşak, Hayaller ve Hayatlar, Kaderimin Oyunu, Sefirin Kızı, Sen Anlat Karadeniz gibi unutulmaz yapımlara imza attı. Emre Kabakuşak Netflix’te yayınlanan ve büyük ses getiren Aşk Taktikleri filminin de yönetmeniydi.