Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin yeni dizisi Canevim çok konuşulacak! Dizide kim, kimdir?

Atv’nin yeni dizisi Canevim çok konuşulacak! Dizide kim, kimdir?

tarafından ker_def

Atv, yeni bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyar. Fakir ve zengin iki ailenin fertleri karşı karşıya gelecek.

Kırgın Çiçekler dizisinin sevilen ismi Biran Damla Yılmaz ile Aras Aydın’ın başrolünde oynayacağı dizideki karakterlerle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Koliba Film’in atv için hazırladığı ‘Canevim’ dizisi, peş peşe el sıkışılan oyuncularıyla gündemden düşmüyor. Adnan Güler’in yöneteceği diziyi Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme alıyor.

Senaryosu merak konusu olan ‘Canevim’de Biran Damla Yılmaz’ın hayat vereceği güzel gözlü fakir bir genç kız olan ‘Ceylan’ın hikâyesi ekrana taşınacak.

Atv'nin yeni dizisi Canevim çok konuşulacak! Dizide kim, kimdir? 7
Ezgi Şenler

İyi kalbiyle dikkat çeken Ceylan, Aras Aydın’ın oynayacağı ‘Maraz Ömer’ lakaplı büyük aşkıyla evlilik planları yapmaktadır. Anne babası hayatta olmayan ve inşaat işleriyle uğraşan Ömer’in hayattaki tek yakını hacı annesidir. (Bedia Ener)

Ömer bir gün Kars’taki bir şantiyeye çalışmaya gider. Annesi Günnur (Zuhal Gencer), babası Hamza (Rıza Akın), kız kardeşleri Müjgan (Ezgi Şenler), Elvan (Burcu Tuna) ve Ayşe’yle (Ömrüm Nur Çamçakallı) oldukça fakir bir hayat süren Ceylan aile bütçesine katkı sağlamak için mahalleden komşuları Aytül’le (Münire Apaydın) zengin bir kadın olan Feryal Tanbay’ın (Nihan Büyükağaç) ev işlerine yardıma gider.

Feryal Tanbay görkemli evinde kızkardeşi Melis (Simge Selçuk) ve şımarık oğlu Taylan’la yaşamaktadır. Taylan evinde verdiği havuz partisinde servis işine yardım eden Ceylan’ı taciz eder. Sinirlenen Ceylan’ın eğlence peşinde olan Taylan’a attığı sert tokat büyük bir intikamın da başlangıcı olur. (Medyatava/Birsen Altuntaş)