Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisini izleyenler, Hatice’ye ateş püskürüyor!

Kadın dizisini izleyenler, Hatice’ye ateş püskürüyor!

tarafından ker_def

Salı akşamlarının vazgeçilmesi Kadın dizisinin son bölümünde Hatice ve Ceyda arasında yaşanan gerginlik, izleyenleri kızdırdı!

Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’ın 45. bölümünde Emre’nin Şirin ile yakınlaşmasını kabullenemeyen Ceyda, Şirin’in bir ‘şeytan’ olduğunu söyleyip onu uyarmaya çalıştı.

Ancak Emre, Şirin ile ilgili hiç bir şey bilmiyor ve Ceyda’nın ne söylediğini de doğal olarak anlayamadı.

Hatice’nin bu konuşmaya şahit olmasından sonra ise Ceyda ile aralarında gerginlik yaşandı.

Emre ve Şirin giderek yakınlaştı hatta sevgili oldu denilebilecek bir seviyeye geldiler.

Birkaç bölümdür bu ikili arasında bir ilişki yaşanacağının sinyalleri veriliyordu. İzleyici de Şirin’in bunca bölüm yaptığı kötülüklerin cezasını çekmek yerine sevgili bulup mutlu olmasına kızıyordu. Emre ve Şirin arasındaki ilişki bu tepkilere rağmen hızla ilerlerken Hatice bu duruma oldukça seviniyor, Ceyda ise içten içe daha çok acı çekiyordu.

Son bölümde dayanamayıp Emre’ye, Şirin hakkındaki olumsuz düşüncelerini söyleyen Ceyda daha sonra Hatice’nin tepkisiyle karşılaştı.

Kadın dizisini izleyenler, Hatice'ye ateş püskürüyor! 7

Ceyda’yı hatır bilmemekle suçlayan Hatice’ye izleyenlerden tepkiler de gecikmedi. Ceyda’nın Şirin için söylediklerinde haklı olduğunu bile bile Hatice’nin verdiği tepkinin itici olduğunu savunan izleyenler “Hatice annelik duygusu taşıyorsun tamam da kendi kızını da normal mi sanıyorsun” “Şirin zaten Hatice’nin şımartması sonucu bu kadar kötülük yapıp ruh hastası olmuş. Hala onu savunuyor” gibi tepkiler verdi.

Şirin ile birlikte olmaya başlayan Emre karakterine de tepki gösteren izleyenler “Ceyda da Emre için üzülmesin. Emre Şirin’le birlikte olup dünyanın kaç bucak olduğunu anlasın bakalım” gibi yorumlar yaptı.