Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin yeni sezon dizisi Bir Küçük Gün Işığı ekibi rotayı Türkiye’ye çevirdi!

ATV’nin yeni sezon dizisi Bir Küçük Gün Işığı ekibi rotayı Türkiye’ye çevirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni sezon için hazırladığı Bir Küçük Gün Işığı dizisinin çekimleri son hız devam ediyor. Başrollerinde Seray Kaya ve Berk Oktay’ı bir araya getiren dizinin İtalya’da başlayan çekimleri Türkiye’de devam ediyor.

ATV’nin yeni sezonda ekrana getirmeye hazırlandığı Bir Küçük Gün Işığı için hazırlıklar uzun süredir devam ediyordu. Hazırlıklar nihayet tamamlanmış ve dizi ekibi set macerasına geçen hafta başlamıştı. Başrollerinde Seray Kaya ve Berk Oktay’ın yer aldığı dizinin ekibi İtalya’da start demişti.

Dizinin Venedik’te başlayan çekimlerinden set fotoğrafları geçen hafta sosyal medyada paylaşılmıştı. Seray Kaya ve Berk Oktay’ın partnerliği şimdiden tam puan alırken set fotoğrafları oyuncuların hayranları tarafından sosyal medyada defalarca paylaşılmıştı.

ATV’nin yeni sezon dizisi Bir Küçük Gün Işığı ekibi rotayı Türkiye’ye çevirdi! 7

En son gelen habere göre Bir Küçük Gün Işığı dizisi ekibi İtalya’daki çekimleri tamamladı ve Türkiye’ye döndü. Çekimler halen İstanbul’da devam ediyor. Çekimleri tam gaz devam eden Bir Küçük Gün Işığı dizisi şimdiden çok merak ediliyor.

İzleyicilerin yeni diziyle ilgili heyecanlanmasının en büyük sebebi başrollerde son dönemin ismi parlayan iki genç oyuncusunu bir araya getirmesi. Kadın dizisiyle büyük çıkış yaptıktan sonra en son Mahkum’da canlandırdığı karakterle başarısını kanıtlayan Seray Kaya son dönemin çok sevilen isimlerinden. Berk Oktay da en son Yasak Elma dizisiyle ekrana geliyordu.

NGM Media tarafından hazırlanan dizinin hikayesini Evren Heptürk yazdı. Dizinin yönetmeni de çok iddialı. Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yönetmenliğini üstlenen Emre Kabakuşak, Hayaller ve Hayatlar, Kaderimin Oyunu, Sefirin Kızı, Sen Anlat Karadeniz gibi unutulmaz yapımlara imza attı. Emre Kabakuşak Netflix’te yayınlanan ve büyük ses getiren Aşk Taktikleri filminin de yönetmeniydi.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yeni sezonda atv’nin en çok güvendiği dizilerden birisi olacak. İki etkili başrol oyuncusunun yanında bir de hikaye çekici gelirse dizinin Eylül ayında başlayacak yeni sezonda çok etkili bir çıkış yapabileceğini söyleyebiliriz.