Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in üzerindeki kıyafetin fiyatı yine dudak uçuklattı!

Demet Özdemir’in üzerindeki kıyafetin fiyatı yine dudak uçuklattı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Ünlü oyuncu Demet Özdemir en son, geçtiğimiz haftalarda nişanlandığı şarkıcı Oğuzhan Koç’a aldığı pahalı düğün hediyesi ile gündeme gelmişti. Magazin basınında yer alan haberlere göre, oyuncu müstakbel nişanlısına, Audemars Piguet marka, ünlü Hollywood yıldızlarının da tercihi 1 milyon liralık saat hediye etti.

Şık ve marka giyinmeyi seven Demet Özdemir çoğu zaman kıyafet tercihleriyle de manşetleri süslüyor. Ünlü oyuncunun sosyal medyada yaptığı son paylaşımında, üzerindeki bluzun fiyatı dudak uçuklattı.

Ünlü isimlerin giydikleri kıyafetleri inceleme altına alan bir sosyal medya hesabında, oyuncunun krem rengi eşofman üzerine giydiği gümüş simli Prada marka crop bluzun fiyatı 41.600 TL olarak belirtildi.

Demet Özdemir'in üzerindeki kıyafetin fiyatı yine dudak uçuklattı! 7

Her attığı adım haber değeri taşıyan Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız’la başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri filminin ikincisi için de hazırlıklara başladı.  Netflix’te yayınlanacak olan filmle ilgili planların yakında duyurulması bekleniyor.

Demet Özdemir’in Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolünde yer aldığı Disney Plus’taki ilk projesi olan Dünyayla Benim Aramda dizisi de heyecanla bekleniyor. Gelen bilgilere göre çekimleri tamamlanan dizinin Eylül ayında yayınlanma ihtimali var. Dünyayla Benim Aramda dizisi platformun ikinci yerli dizisi olacak.

Öte yandan, magazin basınında yer alan haberlere göre, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, düğün tarihini 28 Ağustos olarak belirledi. Ancak iki ünlü ismin ağzından da henüz net bir tarih telaffuz edilmiş değil.